Danes si življenja brez računalnika skoraj da ne predstavljamo. Uporabljajo ga otroci v osnovni šoli, študentje, podjetja, celo starejša populacija ljudi. Koliko pa je dela z vzdrževanjem te tako pomembne naprave? Rečemo lahko, da v kolikor računalnika ne vzdržujemo vsaj eno leto, ta zahteva temeljiti servis. Pojavijo se virusi, naloženi so nepomembni programi, ki upočasnijo računalnik, …

Spletna stran za računalniški servis
Kdo nam bo računalnik servisiral? Znanec? Sam vem, da je že za samo programsko opremo včasih potrebno ure in ure, da računalnik pripravimo za normalno delovanje, da o strojni opremi ne govorimo.
Imate vi računalniški servis?

Iskal sem vas na spletu!

Rečemo lahko, da če nimate spletne strani, praktično ne obstajate. Izdelati si je potrebno prodajno naravnano spletno stran, ki vsebuje vaše podatke, opis, seznam vaših dejavnosti, pri tem pa morate ljudi prepričati, da ste boljši od konkurence. Na ta način se boste predstavili celotnemu svetu na enkrat in ko vas bom naslednjič iskalna iskalniku Google, vas moram najti.
Imate spletno stran, pa ste slabo uvrščeni v iskalniku? Rešitev za to je Google oglaševanje.

vir: www.flashsite-templates.com

vir: www.flashsite-templates.com

Kakšno spletno stran potrebujete?

Če se ukvarjate s servisom računalnikov, je spletna stran seveda odvisna od tega, v kater del trga ste se osredotočili. Slike na spletni strani in opis naj cilja na potencialne stranke, bodisi so to podjetja ali pa vzdržujete računalnike na domu in so ciljne stranke praktično vsi. V vsakem primeru, naj na vaši spletni strani ne manjka izpostavljen kontaktni obrazec in vaša telefonska številka.

Za kvaliteten nastop na spletu morate …

na spletno stran objaviti vse, da obiskovalca prepričate da veste popolnoma vse o računalnikih, da ste kvalitetni in da je bolje najeti vas kot poklicati soseda. To boste dosegli tako, da na spletno stran objavite tudi blog in pišete članke na temo računalništva, programov, novosti, predlogov, … Spletna stran lahko s tem postane prostor, kamor se bodo ljudje obračali po nasvete in zanimivosti. Vaše potencialne stranke lahko redno obiskujejo spletno stran in vi imate takrat priložnost, da tisti stranki prodate svoje usluge.
Nam lahko pomagate na daljavo? Če s pomočjo oddaljenega dostopa do računalnika pomagate svojim strankam, ne pozabite to izpostavite na spletni strani. Predstavljajte si: “težavo vam lahko rešimo v 5min od vašega klica”.

Kaj pa oglaševanje?

Spletna stran brez obiska potencialnih strank, ne služi svojemu namenu. Investicija se vam ne povrne, zato potrebujete oglaševanje. Kje bi vi iskali računalniški servis? Nedvomno na iskalniku Google. Naslednji korak, kjer pridobite že nekaj brandinga pa je že Facebook. Ugotavljamo, da se v Sloveniji računalniški servisi ne oglašujejo v veliki meri, kar zagotovo pomeni, da imate na trgu še veliko manevrskega prostora.
Vas zanima kakšna spletna stran je primerna ravno za vašo dejavnost?
Za več vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Matjaž Sedlar

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.