Poletje je tu in kot bi mignil se bo znova začelo novo šolsko leto, ko bodo učenci ter dijaki začeli z novimi športnimi začetki. Če bi bili vi na njihovem mestu, kje bi iskali športni klub za treniranje nogometa, juda ali Taekwon-do-ja? Na spletu vendar!

Imate športni klub, pa še vedno nimate spletne stran?

Zakaj sploh potrebujete spletno stran?
Ker lahko dosežete večjo prepoznavnost kluba ter pridobite nove člane. V obšolske dejavnosti bodo starši vpisovali svoje otroke samo takrat, ko bodo vedeli, da je vaš klub pravi za njihovega otroka. To pomeni, da jih bo zanimalo kaj vse ponujate, katere športne aktivnosti izvajate, kakšni so urniki in na kateri lokaciji ste aktivni. Kje bodo našli vse te informacije? Ravno na vaši spletni strani.
Starši so tisti, ki si želijo vedeti kaj bo otrok počel, kakšne aktivnosti prirejate, kdaj boste imeli tekmovanja in srečanja. Vas zanima kako lahko vsem staršem na enkrat pošljete vse informacije o vaših aktivnostih ob pričetku sezon? Odprite si brezplačen račun za pošiljanje e-novic!
Ogromno klubov po Sloveniji še nima spletne strani in ne malokrat prejemajo klice staršev, dijakov in seveda starejših, ki želijo izvedeti več informacij o njihovih športnih aktivnostih. To lahko rešimo s spletno stranjo.
spletna stran, športno društvo

Kakšna spletna stran je najboljša za vas?

Vsak obiskovalec mora na vaši spletni strani zelo enostavno najti vse informacije, ki ga zanimajo. Ljudem morate sporočiti kaj vse ponujate, za koga so aktivnosti namenjene, kdaj jih izvajate in kje.
Kaj na spletni strani ne sme manjkati:

  • nekaj stavkov o samem klubu
  • seznam in opis vseh aktivnosti
  • točno lokacijo
  • urniki vadb
  • obrazec za prijavo
  • slike iz dogodkov, tekmovanj
  • izpostavite akcije
  • vaše prednosti (tradicija, cena, dosežki vaših članov, …)

Prirejate dogodke, športne tabore, tekmovanja ali druge aktivnosti? Športne aktivnosti so aktualne na eni strani zaradi želje po visokih dosežkih ali ker si le želimo aktivno preživeti prosti čas. Ljudem sporočite, kaj vse bodo lahko z vami dosegli, kakšno izkušnje in veščine bodo pridobili ter zakaj bodo pri vas dobili več, kot pri konkurenčnem klubu.
Je v vaši okolici že ogromno klubov, ki imajo spletno stran? BI radi stopili v ospredje? Vaša spletna stran se bo lahko pojavila med prvimi zadetki na iskalniku s pomočjo oglaševanja na iskalniku Google.

Potrebujem spletno stran, tudi če ne prodajam?

Vsaka organizacija danes mora imeti spletno stran, ne glede na to da vaš glavni cilj ni prodaja ali promocija izdelkov. Vašemu športnemu društvu bi spletna stran prinesla ogromno prednosti. Na eni strani boste predstavljeni širokemu krogu ljudi, na drugi strani strani pa boste lahko preko spleta člane in starše obveščali o novostih in akcijah.
Kako torej klubi komunicirajo s svojimi člani? Preko spletne strani!
Zavedamo se, da večina športnih klubov ponuja vrsto aktivnosti, ki jih je na spletni strani potrebno smiselno razvrstiti po kategorijah. Oblikovati je potrebno lepo grafično podobo, da na obiskovalcih naredite čim boljši vtis.
Pri tem vam lahko pomaga naša ekipa, ki se z izdelavo spletnih strani ukvarja že več kot 10 let. Izkušnje, znanje in kreativnost boste zagotovo našli pri spletni agenciji Spletnik, kjer bomo prisluhnili vašim željam, vam svetovali in tako skupaj prišli do spletne strani, ki je najboljša za vas. Zatorej nikar ne odlašajte in že danes stopite v stik z nami!
Izpolnite obrazec za povpraševanje, nam pišite na info@spletnik.si ali nas pokličite na 0803339.
Matjaž Sedlar
 

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.