Izdelava spletne trgovine Prestashop

Okt 24, 2016
Okt 24, 2016

Odprtokodno in brezplačno platformo za izdelavo spletne trgovine Prestashop po celem svetu uporablja več kot 200.000 spletnih trgovcev. Na voljo je v dveh oblikah.
prestashop-logo-170Pri prvi si na svoj strežnik namestite prenosljivo različico Prestashop spletne trgovine, pri drugi pa uporabite različico, ki deluje v oblaku. Obe sta za uporabnika brezplačni, delujeta praktično enako in sta na voljo s številnimi funkcionalnostmi. Na voljo so tudi številne grafične predloge in vtičniki, med katerimi pa so nekateri tudi plačljivi.
Prestashop priporočamo podjetjem, ki imajo s spletnimi tehnologijami že nekaj izkušenj in so vešča naprednejših nastavitev in strežniških opravil. S prenosom sicer dobite dostop do vseh datotek, a je potrebno za vzdrževanje trgovine tudi več znanja in dela.
Za izdelavo vaše spletne trgovine izberete platformo in izvajalca, ki ima s to platformo dovolj izkušenj, da bo izdelava vaše nove spletne trgovine potekala po načrtih.
Če vas zanima, katero platformo za izdelavo spletnih trgovin uporabljamo mi, nas nas pokličite na 080 3339 ali nam pišite na info@spletnik.si in pomagali vam bomo izdelati učinkovito spletno trgovino.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.