Izdelava spletne trgovine z Magentom

Nov 7, 2014
Nov 7, 2014

Zagotovo ste že opazili, da je na spletu vse več spletnih trgovin, kjer lahko dobimo prav vse, kar si zaželimo. Spletna prodaja je v strmi porasti, saj gre za izjemno učinkovit način prodaje ter seveda nakupovanja. Potrošniki vse bolj zaupajo spletnim trgovinam, saj ponavadi za njimi stojijo preverjeni plačilni sistemi. zakaj izbrati shop123 za izdelavo spletne trgovineSpletna prodaja je zaradi tega v zadnjih nekaj letih močno porasla. Spletni trgovci lahko ponudijo nizke cene, vendar še vedno dovolj zaslužijo za preživetje. V primerjavi s fizičnimi trgovinami imajo dosti nižje stroške obratovanja, hkrati pa zagotavljajo kvalitetne produkte – takšne, ki jih lahko dobimo tudi v fizičnih trgovinah. Vse več ljudi oziroma poslovnežev ter trgovcev se odloča za spletno prodajo.

Zakaj se odločiti za Magento spletno trgovino?

Vsak poslovnež, ki se odloči za spletno trgovino ali prenovo stare spletne trgovine, se najprej vpraša, kakšen sistem ozadja uporabiti. Preko 60 tisoč spletnih trgovcev po vsem svetu uporablja platformo Magento. Zakaj? Magento je namreč v primerjavi z drugimi plačljivimi in neplačljivimi platformami delovanja spletne strani zelo zanesljiv ter predvsem varen in učinkovit sistem. Glavne lastnosti, po katerih se Magento sistem odlikuje so:

  • skalabilnost

  • fleksibilnost

  • ogromno različnih funkcionalnosti

  • širok nabor privzetih funkcionalnosti

  • več kot 1000 oblikovnih predlog

  • povezljivost z drugimi sistemi

  • možnost večjega števila podtrgovin

  • vodenje različnega tipa kupcev

  • različni licenčni moduli

  • varnost

  • zanesljivost

  • dolgoročni razvoj

  • neodvisnost od ponudnika

Seveda bi lahko naštevali še in še dobrih lastnosti, po katerih se odlikuje Magento. Nudi več kot 2000 dodatkov in preko 1,5 milijona prenosov pove, da je zelo varna in zanesljiva platforma. Celoten sistem Magento je grajen v smislu arhitekture, kar pomeni, da omogoča stalno razvijanje in natančno kontrolo nad ustvarjenim. Seveda pa je velika prednost tudi v tem, da nadgradnja celotnega sistema ne povzroči nikakršnega izpada delovanja oziroma prodajnega procesa. To je za spletne trgovce še kako pomembno. Velika prednost spletne trgovine na Magentu je tudi ta, da je vsaka dodelava strogo ločena od jedra Magenta in tako se preprečijo morebitne izgube ter razne napake.

Spletna trgovina Magento je povsem enostavna za uporabo

Veliko spletnih platform je narejenih tako, da jih nikakor ne moremo razumeti. Platforma Magento pa je narejena na uporabniku prijazen način. Celotna grafična podoba vaše spletne trgovine je lahko praktično takšna, kot si jo želite sami. Strokovnjaki za Magento vam bodo kasneje sistem temu prilagodili in vi boste dobili veliko obiskovalcev na vašo spletno stran.

Poznamo dve vrsti Magenta različice, in sicer brezplačno ter komercialno različico. Slednja vam poleg vseh ostalih možnosti, ki jih nudi brezplačna verzija, prinese tudi nekaj dodatkov, ki so učinkoviti ter koristni za samo spletno prodajo. Magento je že nekaj časa korak pred ostalimi sistemi, ki poganjajo spletno trgovino. Vsak trgovcev si želi pridobiti zaupanje v potrošnike, kar je zagotovo zelo pomembno. Samo delovanje spletne trgovine mora biti brezhibno, kar pa platforma Magento omogoča.

V primeru, da želite imeti kvalitetno ter profesionalno spletno trgovino nikar ne odlašajte in kontaktirajte strokovnjake za izdelavo spletne trgovine. Ti vam bodo znali svetovati in s pomočjo sistema Magento vzpostaviti kvalitetno spletno stran, ki vam bo prinesla uspeh v prihodnosti. Priporočamo pa tudi, da preizkusite vašo spletno trgovino brezplačno, za obdobje 30 dni!

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.