Izdelava spletnih strani za gradbeništvo

Nov 11, 2014
Nov 11, 2014

Spletna stran je tako rekoč spletna vizitka vsakega podjetja. Svetovni splet se je danes razvil do te mere, da ljudje skorajda vse informacije iščemo kar preko Googla ali drugega iskalnika. Kaj to pomeni? Enostavno to, da če nimate lastne spletne strani, potem se zna zgoditi, da vas ljudje niti ne bodo našli. Posledično pomeni, da bodo morebiti našli konkurenčno podjetje, ki pa ima spletno stran – izgubili ste potencialno stranko!
Spletna stran je izjemno pomembna za vsako podjetje, ki želi uspeti na trgu!

Gradbeništvo je s spletno stranjo v veliki prednosti!

Zagotovo ste tudi vi med tistimi, ki se pred pomembno odločitvijo o pravem gradbenem izvajalcu, pozanimate o možnostih (tudi) preko spleta. Vse več je gradbenih podjetij, ki imajo lastno spletno stran. S tem so v konkurenčni prednosti pred ostalimi, saj lahko uporabnik na sami spletni strani izve veliko podatkov.
primer spletne strani v gradbenem segmentu
Se ukvarjate z gradbeništvom, vendar še nimate spletne stran? Potem ste na pravem mestu.
Izdelava spletnih strani v gradbeništvu je povsem smiselna. Ne verjamete? Poglej, kaj vse lahko nudite potencialni stranki na vaši spletni strani in jo prepričate, da izbere ravno vas:

  • Predstavitev vašega podjetja
  • Predstavitev vaših referenc
  • Kaj vse delate oziroma s čim se ukvarjate?
  • Kakšne so vaše dodane vrednosti?
  • Morebiti (po želji) cenik
  • Predstavitev partnerjev
  • Kontaktne informacije
  • Kontaktni obrazec
  • Razni nasveti, kar zadeva gradbeništva

 
Možnosti so praktično neomejene. Vaša spletna stran lahko nudi poljubno vsebino, ki jo želite predstaviti vašim potencialnim strankam. Prepričajte ljudi, da izberejo ravno vas! Stopite iz sence konkurence. Vsekakor je to nasvet, ki ga je vredno upoštevati.
Nikar ne mislite, da je spletna stran narejena le zato ‘ker pač mora biti’. Nanjo morate misliti kot eno največjo vrsto marketinga, ki ga lahko ponudite in kjer lahko stopite korak pred konkurenco.
podjetje Spletnik je izdelalo veliko gradbenih spletnih strani
V podjetju Spletnik smo v korak pred konkurenco uspeli pomagati že številnim gradbenim podjetjem. Spodaj je le nekaj primerov, kjer gradbena podjetja potencialne stranke uspešno spreminjajo v kupce ravno s pomočjo profesionalno izdelane spletne strani.
podjetje lomax - spletnik referenca
 
podjetje diral - spletnik referenca
 
podjetje terfas - spletnik referenca
 
podjetje omes - spletnik referenca
Vas je zamikalo, da bi imeli takšno profesionalno izdelano spletno stran tudi vi?
Pravilno razmišljate! Tukaj smo za to mi, profesionalna in izkušena ekipa podjetja Spletnik, ki vam bo izdelala spletno stran, s katero boste zagotovo uspeli. Kontaktirajte nas, zahtevajte neobvezujočo ponudbo preko kontaktnega obrazca tukaj ali nas pokličite na brezplačno številko 080 3339 – za vas se bomo potrudili maksimalno!

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.