Izdelava spletnih strani za fitnes

Jun 1, 2015
Jun 1, 2015

Imate fitnes in nimate spletne strani?

Prihaja poletje in tako kot vsako leto ogromno ljudje išče načine, da bi dobro izgledali v kopalkah. Eden od načinov, da poskrbimo za zdravje in dobro postavo je seveda fitnes. Na spletu lahko najdemo ogromno spletnih strani fitnes centrov

Je med njimi tudi vaša?
Skoraj vsak je vsaj enkrat na spletu iskal nasvete za hujšanje, za vadbo ali zdravo prehrano. Vi ste tisti, ki zagotovo veste ogromno o tem, zato dajte ljudem nasvete, predloge, predstavite vašo ponudbo v fitnesu. Kje? Na spletni strani vendar.

 Zakaj torej potrebujete spletno stran?

Ker je to odlični način, da pridobite nove stranke. Vsako podjetje mora biti dejavno tam, kjer so njegove potencialne stranke, glavna podlaga pa je ravno spletna stran. Ljudje smo navajeni brskati po internetu in iskati informacije o fitnesih, vadbah, o hujšanju, gledamo video vsebine na to temo, slike, … Stopite iz ozadja in bodite vi tisti, ki boste takim ljudem ponudili svoj fitnes.
fitness

Kako ljudi prepričati, da pridejo ravno k vam?

Spletna stran mora biti profesionalna in dobro zastavljena. Ko človek pride na vašo spletni stran, se mora prepričati da ste najboljša rešitev. Izpostaviti je potrebno vaše prednosti, pozitivne lastnosti, pa naj bodo to kvalitetne naprave, izkušen trener ali cena.
Na spletni strani naj ne manjka:                                                                                          

  • opis fitnesa (zgodovina, osebje, lokacija)
  • slike ali video vsebine fitnesa
  • video vsebine vadb
  • vaše dodatne storitve (fitnes trener, vodene vadbe, …)
  • cenik, paketi in ugodnosti
  • obrazec za naročilo na fitnes vadbe
  • nasveti za vadbo
  • nasveti za dobro prehrano

Kako boste stopili iz ozadja?

Izdelava spletnih strani za vaš posel bo gotovo dober začetek in obstaja kar nekaj načinov, da bo vaša spletna stran boljša od drugih. Izpostavite vaše prednosti, poudarite vse akcije in mesečne pakete, ponudite jim darilo ob včlanitvi. Človek mora na spletni strani ostati čim dlje. Pomeni, da mora potencialna stranka na spletni strani najti kar ga zanima. Če je že prišel na spletno stran, ga torej zanima fitnes, zdravo življenje, želi si boljše postave, zgubiti želi nekaj kilogramov, … Tu imate odlično priložnost, da objavite kakšne nasvete za fitnes vadbo in prehrano.
Želite take nasvete pošiljati tudi preko e-pošte? Klikni tu!
Najboljša rešitev, da pridobite na prepoznavnosti in dobite nove stranke je torej kvalitetna spletna stran. Najbolje za vas je, da to prepustite strokovnjakom, ki vam bodo znali svetovati in boste skupaj našli najboljšo rešitev.
Zato ne čakajte,  da vas poletje ujame nepripravljene – kontaktirajte nas že danes. Lahko nam pišete na info@spletnik.si ali pa nas pokličite na 01 600 99 30!
Matjaž Sedlar

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.