Izdelava spletnih strani za frizerstvo

Nov 18, 2014
Nov 18, 2014

Ste tudi vi med tistimi, ki vsakodnevno brskate po spletu in iščete razne informacije, berete novice, delate ali se kratkočasite? Potem zagotovo veste, da je svetovni splet postal zelo pomemben del našega vsakdanjika in delovanja nasploh. Ljudje danes iščemo večino informacij kar preko spleta. Na spletnih straneh dobimo želene oziroma iskane informacije. To pa pomeni, da je spletna stran kot nekakšna spletna vizitka ali preprosto rečeno zakladnica iskanih informacij.
Ne glede na panogo, s katero se ukvarjate, je dobro imeti lastno spletno stran. Gre za pomemben del marketinga, s katero lahko učinkovito razširite prepoznavnost ter prihodke. Ena izmed dejavnosti, kjer ljudje še vedno oklevajo pri odločitvi za izdelavo spletne strani je zagotovo frizerstvo. Le zakaj? Večina lastnikov salonov meni, da se dobra reklama frizerstva prenaša iz ust do ust. To vsekakor drži, vendar pa morate vedeti, da nenazadnje ne dosežete vseh ljudi, ki bi jih morebiti lahko. Kaj v tem primeru? Izdelava spletnih strani za frizerstvo je prava rešitev!
Ekipa Spletnik je izdelala že mnogo profesionalnih spletnih strani tudi za frizerske salone. Primer čudovite spletne strani:
frizerska spletna stran, ki jo je izdelalo podjetje spletnik

podjetje spletnik je izdelalo spletno stran za frizerski salon simona

Zakaj frizerstvo potrebuje spletno stran?

Odgovor na to vprašanje je popolnoma preprost – zaradi podajanja informacij stalnim in potencialnim strankam. Frizerski salon lahko ima na spletni strani dobro predstavljene naslednje elemente:

  • reference
  • storitve
  • razna obvestila
  • nasvete za nego las
  • galerijo
  • lokacijo salona/seznam poslovalnic
  • cenik
  • akcijske ponudbe
  • mnenja ljudi

Vse zgoraj naštete lastnosti so garantirano najboljša promocija frizerskega salona daleč naokoli.
Ne le, da vas opazijo lokalni ljudje, marveč boste postali vidni povsod!
Ljudem je vedno potrebno ponuditi neko dodano vrednost ter z njimi znati komunicirati – le kako je v dobi sodobne tehnologije to lažje kot pa preko spletne strani??

Stopite iz sence konkurence!

Preden se odločite za izdelavo spletne strani za frizerstvo, vam priporočamo, da premislite, kaj želite. Kasneje izberite izvajalca na podlagi izkušenj, strokovnosti ter seveda znanja. V podjetju Spletnik smo izvedli in zadovoljili že nešteto naročnikov, ki zaradi kvalitetno izdelane spletne strani delujejo še boljše na trgu konkurence. Izpod rok izkušenih strokovnjakov za izdelavo spletnih strani vam bomo izdelali spletno stran, za vašo frizersko dejavnost, ki bo stopila iz sence konkurence.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo popolnoma brez obveznosti. Stopite v stik z našimi strokovnjaki na brezplačni številki 0803339 ali oddajte povpraševanje s pomočjo kontaktnega obrazca tukaj. Za tiste bolj neučakane, pa sledite spodnji poveavi na sliki in se prijavite na brezplačni preizkus urejevalnika Spletnik, kjer boste iz prve roke spoznali kako enostavno je urejanje in kako bogate funkcionalnosti premore. Bodite korak pred konkurenco!

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.