Izdelava spletnih strani za nepremičnine

Okt 26, 2016
Okt 26, 2016

Nakup nepremičnine je verjetno ena izmed težjih odločitev v življenju, še posebej če pomislimo koliko različnih dejavnikov vpliva na to da ta življenjski cilj dejansko tudi uresničimo. Definitivno ne gre za impulziven nakup, ki bi se zgodil čez noč ali pa brez temeljitega razmisleka. Ko se znajdemo v taki situaciji se ne moremo izogniti dejstvu, da se na trgu kot kupec soočamo s prodajalcem, ki mu je v interesu za nepremičnino čim več iztržiti. Več kot 70% nepremičnin se danes prodaja s pomočjo nepremičninskih agencij.
Imate lastno nepremičninsko agencijo? Potem je potrebno to sporočiti ljudem, pokažite jim razlog, da v stik pridejo prav z vami. Vas zanima kako? S spletno stranjo namreč.
Edini način, da ljudi prepričate v svojo profesionalnost, je kvalitetna in lepa spletna stran, kjer lahko objavite vse svoje reference in si s tem pridobite nove stranke.

Zakaj je spletna stran za nepremičnine pomembna?

Izdelava spletne straniKer boste tako najlažje pridobili nove stranke. Posameznik, ki razmišlja o nakupu nepremičnine, bo zagotovo brskala po Googlu in iskal ponudnike, ki jim lahko zaupa. Že res, da obstajajo portali, kjer se predstavlja glavnina razpoložljivih nepremičnin in da ste verjetno tam prisotni tudi sami. Ampak pomembno je vedeti, kako se obnaša potencialni kupec. Ker ve, da so na tovrstnih portalih ponudbe z različno vsebino in z različnimi nameni prodajalca, danes potencialni kupec ne zaupa več samo enemu viru. Povedano drugače, naredil bo vse, da o prodajalcu ali posredniku izve čim več. In tukaj pride na vrsto izdelava spletnih strani za nepremičnine.
Samo tako boste imeli priložnost svoje predstavitve, pokazali boste česa ste sposobni ter se na enkrat predstavili celotni Sloveniji.
Že imate spletno stran, ki se slabo uvršča v iskalniku Google? Pri tem vam lahko pomagamo s pomočjo oglasne kampanje na Google iskalniku in ostalih partnerskih straneh Googla!

Kakšna naj bo spletna stran za nepremičnine?

Pravzaprav je to popolnoma odvisno od tega, kaj vse ponujate, koliko različnih projektov ste že izpeljali, morda imate v ponudbi še kaj drugega poleg samega posredništva pri prodaji nepremičnin? Lahko pa vam povem, da je potrebno glavni poudarek dati na slikah vaših nepremičnin. Izjemno dober vtis v ljudeh boste naredili, če bodo slike velike, jasno izpostavljene, besedilo naj bo le bistveno.

Izdelava spletne strani za nepremičnine naj vsebuje:                                                                                                                            

  • svojo predstavitev
  • kontaktne informacije
  • obrazec za povpraševanje
  • razpoložljive projekte
  • video in slikovne galerije
  • naštejte tudi dodatne storitve (koliko uspešno zaključenih projektov je za vami, pomoč pri kupoprodajni pogodbi, vse na enem mestu, nizke provizije, predstavitev agentov…)

Kaj si vaše stranke želijo?

statistika spletne strani, merjenje statistike na spletni straniPreden se odločite za spletno stran je vedno potrebno premisliti, kaj si vaše potencialne stranke želijo. Kaj drugega bi si želel mlad par, kot brezskrbno in odlično podporo pri njuni življenjski odločitvi o lastni nepremičnini. Vedeti moramo, da je to že v osnovi stresna odločitev, zato je dobro, če jim čim bolj olajšate delo. Ponudite jim več od vaše konkurence, npr. Pred ogledom nepremičnine jim pošljite mail s predstavitvijo agenta in njegovimi podatki,pošljite jim še ostale podobne nepremičnine, ki bi jih lahko zanimale, predstavite jim prednosti sodelovanja z vami,… Vse to je potrebno jasno izpostaviti in jih prepričati, da vam lahko zaupajo.

Kaj je torej vaš naslednji korak?

Ustvarite si seznam vseh storitev, ki jih lahko ponudite, razmislite o spletni strani in jo prepustite profesionalcu. Samo tako bo stran grafično in prodajno dobro zastavljena. Ekipa Spletnik vam lahko spletno stran izdela na podlagi dolgoletnih izkušenj, prisluhnili bomo vašim željam in našli rešitev, ki vam bo najbolj ustrezala.
Vas zanima kakšna spletna stran je najboljša točno za vas in kako se projekta lotiti? Pokličite nas na 016009930 ali nam pišite na info@spletnik.si, lahko pa tudi izpolnite kontatni obrazec takoj!

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.