Izdelava spletnih strani za prevoz oseb in taksi službe

Dec 9, 2014
Dec 9, 2014

Zagotovo ste tudi vi med tistimi, ki ste že kdaj iskali informacije preko spleta… je tako? Potem veste, da smo danes povsem odvisni od interneta, vsaj kar zadeva iskanje informacij. Tam dobimo večino informacij, ki jih potrebujemo za določeno stvar. Se mogoče ukvarjate s prevozom oseb in razmišljate o spletni strani? izdelava spletne strani po panogahČe je odgovor pritrdilen, potem ste na pravi poti do uspeha. Zakaj?
Saj veste kako pravijo – če vas ni na spletu, najverjetneje sploh ne obstajate. Res je, izdelava spletne strani ni opcijska in to velja tudi za taksi službe. Vsaj tiste, ki bodo preživele na dolgi rok.
Ker je svetovnih splet postal tako močno marketinško orodje, ga enostavno morate izkoristiti in tako stopiti v korak s časom, ter pred konkurenco. Spletna stran je kot nekakšna spletna vizitka, s katero predstavljate vaš posel svetovni javnosti. Je lahko kaj še boljšega?
Digitalizacija sistemov je naredila veliko, zato je čas, da tudi vi – ki ponujate prevoz oseb – imate informacije preko spletne strani. Kaj vse lahko predstavite na vaši spletni strani?
Možnosti so praktično neomejene, vendar vam v pomoč podamo nekaj predlogov:

  • vaš vozni park/prevozno sredstvo
  • kontaktne informacije, informacije o prostih kapacitetah, prostih relacijah
  • posebne akcije
  • novice
  • zemljevid prevozov
  • cenik

Ponujate oglasni prostor na vašem taksiju? Potem morate dodatno ponudbo izpostaviti na spletni strani, da jo bo imela širša javnost priliko spoznati. Prednost urejene spletne strani je predvsem ta, da vas potencialne stranke lahko najdejo na spletu. To velja predvsem za prevoznike oseb. Prevozi oseb so lahko zelo zgoščeni okoli prevozov na daljše relacije, na letališča. Se zavedate kako skrbno večina turistov načrtuj svoja popotovanja? Vse uredijo kar na spletu: rezervacije letalskih kart, rezervacije nastanitve in ne nazadnje tudi rezervirajo prevoz na letališče in nazaj.

Imejte profesionalno izdelano spletno stran!

Zelo pomembno pri izdelavi spletnih strani za prevoz oseb je to, da je že takoj prijazna za uporabnika. To pomeni, da morajo biti pomembne informacije na vidnem mestu, slike morajo biti v dobri resoluciji (kvalitetne) ter predvsem, da izpostavite vaše prednosti in dejstva, zakaj bi se ljudje odločili za vas. Zavedati se je potrebno, da spletna stran ni postavljena zato ‘ker pač mora biti’, marveč zato, da izkoristite njen polni marketinški potencial in pridobite nove stranke.
Pomembno je, da je spletna stran kakovostna, saj bodo tako obiskovalci dobili sporočilo, ki ga imate zanje – profesionalnost, kvaliteto in zanesljivost. Takšen je danes cilj vsakega podjetja, mar ne?
Zatorej nikar ne oklevajte in naročite neobvezujočo ponudbo še danes. Ekipa Spletnik vam bo pri tem pomagala – za vas izdelamo profesionalno stran!
 

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.