Kako iz Facebook profila narediti Facebook stran

Maj 22, 2012
Maj 22, 2012

Dejstvo je, da ne vemo vsi vsega, pa nič zato, vedno se bo našel nekdo, ki bo imel odgovor na vaše vprašanje. In ravno zato pišem ta članek. Ker sem naletela na stranko, ki prodaja modne dodatke, pa še ni slišala za Facebook stran, vendar pridno zbira fene na Facebook profilu, rada pa bi tudi oglaševala na Facebooku. Pa začnimo kar od začetka.
Kaj je Facebook stran?
Facebook stran je namenjena podjetjem, organizacijam in drugim ustanovam. Predvsem gre za brending, pridobivanje novih strank/naročnikov in komunikacijo z obstoječimi. Mi temu danes pravimo z eno besedo: feni.
Prednost Facebook strani je predvsem v komunikaciji, ki jo lahko delite z vsemi vašimi feni.
Na Facebook strani torej lahko komunicirate, vabite svoje fene na dogodke, jim pripravite nagradno igro ali pa le delite z njimi nov izdelek iz vaše ponudbe.
In kako iz osebnega profila naredimo Facebook stran?
V vnosno vrstico brskalnika vpišite sledeči naslov – https://www.facebook.com/pages/create/migrate – in na prikazani strani izberite namen Facebook strani ter sledite navodilom.

Ko boste Facebook profil spremenili v Facebook stran, se bo prenesla vaša profilna slika in pa vsi vaši prijatelji bodo postali feni vaše Facebook strani. Prenesel se bom tudi ime profila, torej bo vaša Facebook stran avtomatsko dobila ime po vašem profilu.
Vendar pazljivo, nič od vaše vsebine na Facebook profilu se ne bo preneslo. zato vam svetujem, da ves slikovni in video material shranite na varno mesto, ter ga po odprtju Facebook strani ponovno naložite.
Kako izbrati ime za Facebook stran?
Stran lahko poimenujete z imenom vašega podjetja, za večjo prepoznavnost. Če pa želite – lahko k imenu dodate tudi ključno besedo, ki predstavlja vašo ponudbo.
Če pa Facebook stran še nimate, jo lahko ustvarite zdaj. Lahko pa pokličete nas, in jo mi naredimo namesto vas.
Spletnik

1/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

1/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.