Koliko stane spletna stran?

Okt 23, 2016
Okt 23, 2016

Če se sprašujete koliko stane ena spletna stran v letu 2016, si je v resnici na to vprašanje najlažje odgovoriti tako, da si še prej odgovorite na vprašanje “kakšna je vrednost mojega podjetja” oz. “kako pomemben mi je vsak posamezni kupec”. Nemogoče je v enem stavku oz. z eno ceno povedati koliko danes stane spletna stran.
servisne straniVsekakor bo kakovostna spletna stran zahtevala investicijo nekaj sto evrov, pri čemer svetujemo, da ne iščete zgolj najcenejših rešitev ampak predvsem takšne, ki vam bodo čimprej povrnile investicijo, poplačano z novimi obiskovalci in kupci.
Bolj kot se zavedate vrednosti vašega podjetja, bolj boste verjetno tudi pozorni na to, da bo vaš potencialni kupec na spletu dobil dobro uporabniško izkušnjo in s tem posledično tudi razlog za nakup pri vas in ne pri konkurentu. Boljša uporabniška izkušnja pa je pogojena tudi s premišljeno izbiro izdelovalca spletne strani.
Ugotovili smo, da je praktično nemogoče povedati koliko stane postavitev spletne strani preden zaupate svoje želje in potrebe. Lahko pa vam svetujemo, da bolj kot ceni, pozornost namenite predvsem izbiri pravega izvajalca vaše nove spletne strani. Verjetno nimate toliko denarja, da bi poceni kupovali in drago plačevali.
Več o tem kako izbrati ponudnika za izdelavo spletne strani si lahko preberete v članku Kako izbrati ponudnika za izdelavo spletne strani.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.