Magento – najpopularnejša platforma za e-trgovine

Jan 13, 2015
Jan 13, 2015

Vzpostavitev spletne trgovine je kar velik zalogaj in zato je mnogokrat aktualna tema o CMS orodjih, ki se uporabljajo za postavitev spletne trgovine. Magento je izredno popularna CMS platforma za postavitev e-trgovine. Samo meseca decembra 2014 je več kot 5 milijonov uporabnikov preneslo Magento.
prednosti magento e-trgovineMagento ima verzijo oz. izdajo, ki je brezplačna in odprto kodna. Je zelo zmogljiva in prilagodljiva platforma, kar se odraža v prijetni uporabniški izkušnji, medtem ko imajo upravljavci možnost učinkovitega upravljanja naročil, zalog in naročnikov.
Magento zmore prenesti presenetljivo število produktov in veliko naročil (v eni uri). S pomočjo vgrajenih možnosti za pospeševanje prodaje je sistem že v osnovi zasnovan tako, da stremi k povečevanju povprečne vrednosti nakupov. “Upsell” možnost v platformi je priročno orodje za spodbujanje nakupa dodatnih artiklov.
Omenjeno platformo uporablja veliko znanih podjetij – Samsung, Nike … Je ta podatek znak, da je potrebno vložiti ogromno razvojnega denarja za razvoj e-trgovne na platformi? Dejstvo je, da je potrebno vsaj nekaj predhodnega programerskega in razvojnega znanja, če želite postaviti e-trgovino iz nič.

Kaj zmore Magento:

1. Magento ima s 26 % najvišji tržni delež v svoji kategoriji.
2. Vsestranska marketing in promocijska orodja – zmogljiva orodja za jasno sporočanje ponudb.
3. Mobilna optimizacija – nakupovalne košarice so prilagojene mobilnim napravam.
4. Ogromno prostora – e-trgovina lahko gosti do 500.000 izdelkov.
5. Dostava – ponuja različne možnosti dostave, npr. dostava na različne naslove ob enem naročilu.
6. Zmogljiva analitika – Magento in Google Analytics sta najboljši par. Nastavitve, kot je sledenje nakupom, s pomočjo GA, je v Magentu zelo enostavna.
7. Hitra blagajna  – premore naročilo v enem koraku (one step check out).
8. Plačila – podpira več možnosti plačil.
Vas je platforma prepričala? Tudi spletne trgovine Shop123.si so izdelane na platformi Magento. Kot ste lahko prebrali, z razlogom 🙂 Za platformo imamo razvitih veliko rešitev, ki vašo e-poslovanje zagotovo olajšajo in pospešijo. Stopite v stik z našim svetovalcem na brezplačni številki 080 3339 ali oddajte neobvezujoče povpraševanje še danes!
Za vas sem pisal,
Damjan Avsec

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.