Piše se leto 2018 in nič ni več nemogoče. Sploh pa ne na mediju, kot je splet, ki že leta omogoča ambcioznim podjetjem rast in uspeh.
Pa kaj sploh to razlagam, v teh časih bi moralo biti to že samo po sebi umevno.
In ravno to dokazujemo tudi v današnji študiji primera (res je, nimamo samo ene). Ponovno za našega naročnika dokazujemo, da se na spletu da doseči čisto vse. To velja tako za mala podjetja, ki tako rekoč delajo iz svoje garaže (ali podstrešja svojih staršev), ali za velika, že uveljavljena podjetja, ki bi na trgu rada dosegla BUM!
Ne verjamete temu članku? Nič hudega. Celoten proces dela in celotno obdobje rasti sem vam podrobno opisala v študiji primera podjetja Kärcher center Kušljan d.o.o. .
Podjetje preko spleta prodaja Karcher izdelke za čiščenje. Od visokotlačnih čistilcev, električnih metel do sesalcev za avto.
Študija ni hipotetična niti teoretična. Opisuje resnično slovensko podjetje, ki nam zaupa svojo celotno spletno strategijo in posledično prodajo! In to ne mesec ali dva ne leto … Z njimi uspešno sodelujemo že leta.
Kaj pa rezultati?
Ne da bi se preveč hvalila, ampak v svojem segmentu so z našo pomočjo postali najboljši, rezultati pa bodo še naprej iz meseca v mesec samo še boljši.
Ne verjamete? Preverite tukaj.
Imate tudi vi željo povečati rast svojega podjetja? Ste že poizkusili pa ste bili “razočarani”? Ste zaključili, da splet za vas “ne deluje”?
Napačen pristop nikoli in na nobenem področju ne prinese rezultatov. Če vas zanima pravilen pristop, potem smo že danes prepričani, da lahko tudi vaš spletni nastop spremenimo v prodajno “mašino”!
Vsi zainteresirani za vrhunski spletni nastop mi lahko pišite na lea.cufer@spletnik.si.

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.