TOP moduli za vašo spletno trgovino

Jul 9, 2013
Jul 9, 2013

Ker v vaši spletni trgovini ni simpatičnih prodajalcev, si morate pomagati drugače, da olajšate uporabnikom samo nakupno pot in brskanje po policah. Za vse, ki imate spletno trgovino na platformi Magento, sem našla nekaj super modulov, ki vam bodo še kako prišli prav.
1.     Nakup v enem koraku
Marsikatera spletna trgovina zahteva od kupca, da izpolni mnogo vnosnih polj, ki se raztezajo čez več podstrani, kar je moteče. Tudi sama sem že zapustila tako trgovino, ker se mi enostavno ni ljubijo čez vse tiste korake.
Ta modul kupcu omogoča prijazno in enostavno izpolnjevanje potrebnih podatkov.
Kar pomeni, da ne bo izgubljal nepotrebnega časa z izpolnjevanjem podatkov in bo nakup lahko opravil še hitreje. Investicija v ta modul se povrne izredno hitro, pravijo naši naročniki. Pred kupcem ni več dolge poti, a le kratek »vprašalnik« informacij, ki je potrebna za nakup. Na žalost brez določenih informacij ne gre, a vsaj krajša pot je sedaj pred nami.
2.     Preskoči košarico
Glede na to, da naj bi nakupovanje preko spleta potekalo hitro, na vsakem koraku temu ni tako. In ravno zato sem našla modul, ki omogoča hiter nakup.
Modul namreč omogoča, da se nakup zaključi v dveh korakih, kar je skoraj tako, kot, da bi nakupovali v trgovini brez čakalne vrste. Prednost tega modula je predvsem v tem, da si povečate možnost, da bodo kupci dejansko opravili nakup. Priznam, tudi meni se je že zgodilo, da katerega nakupa nisem opravila, saj me je na poti do konca čakalo še kar nekaj »ovir«, ki so me na koncu odvrnile od tega, da nakupa nisem opravila. Še posebej, ker je šlo za stvar, ki je nisem res nujno potrebovala.
3.     Modul za prijavo na e-novice
Ker vemo, da je spletno mesto (stran ali trgovina) tudi odlično mesto za zbiranje email naslovov, sem našla modul, ki vam bo pomagal pri tem. In ker vemo, da ne gre samo za zbiranje e-naslovov ampak tudi za dejansko pošiljanje e-novic, je to nekaj, kar potrebujete.
Modul bo tako zbiral prijave na e-novice, ki se bodo shranjevale na ločenem seznamu v vaši administraciji trgovine. In ko boste imeli pripravljene nove e-novice, boste seznam le izvozili v vaše orodje za pošiljanje e-novic in novico poslali na vse nove naslove.
So vas zamikali moduli? Bi radi izvedeli več? Kontaktirajte nas!
Andreja Ogrinc

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.