Urejevalnik Spletnik: Mobilna domača stran

Jan 20, 2015
Jan 20, 2015

Vedno več uporabnikov uporablja svoje mobilne naprave za brskanje po spletu. Zato je potrebno spletne strani prilagoditi in jih oblikovati mobilnim uporabnikom pisano na kožo.
Bolj, kot jim boste olajšali brskanje po vaši spletni strani, raje se bodo vračali in večja je verjetnost, da bodo tudi kaj kupili. Spletnik urejevalnik: mobilna domača stranUporabniki si želijo dostopati do želenih informacij hitro in enostavno. In s to aplikacijo, jim to zagotavljate.
Aplikacija Mobilna domača stran vsebuje dizajn z velikimi navigacijskimi gumbi, kar omogoča enostavnejše upravljanje na dotik. Uporabnikom ni potrebno iskati povezave in majhne gumbe, ki jih s prstom težko aktivirajo.
Aplikacija avtomatično zazna mobilno napravo in uporabnika takoj preusmeri na zanj prilagojeno spletno stran.

Kako dodam aplikacijo Mobilna domača stran na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Navodila so na http://vodici.spletnik.si/dodajanje-aplikacije-mobilna-doma-a-stran.html
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.