To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Urejevalnik Spletnik: Prijava za člane

Naredite svoje vsebine in dostope do določenih spletnih strani bolj ekskluzivne. Omejite dostop do vsebin z geslom. Naj bodo dostopne le za vaše zveste člane. S tem tudi povečate vrednost zaklenjenih vsebin in spletnih strani in jih naredite bolj zaželene.
Z aplikacijo Prijava za člane lahko registrirani uporabniki dostopajo do omejenih vsebin in spletnih strani, ki ste jih ustvarili na vaši spletni strani. Dostop do zaklenjenih vsebin oz. spletnih strani imajo samo tisti člani, katerih podatki so shranjeni v bazi.

Aplikacijo Prijava za člane lahko na vaši spletni strani dodate kamorkoli in določite katera baza podatkov bo vsebovala uporabniško ime, e-poštni naslov in geslo. Aplikacija omogoča tudi ponastavitev gesla s pomočjo e-pošte.

Kako dodam aplikacijo Prijava za člane na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>

Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!

Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.

Veliko uspeha,

Ekipa Spletnik

Copyright © 2020 Spletnik . Vse pravice pridržane