Urejevalnik Spletnik: Prikaz podatkovne baze

Mar 5, 2015
Mar 5, 2015

Da bi vaše delo lahko opravljali čim bolj učinkovito, potrebujete dostop do informacij in podatkov, ki vam pomagajo, da pridete do pravih odločitev. Hiter dostop do potrebnih podatkov vam lahko prihrani tudi veliko časa, kar pripomore k boljši produktivnosti.
spletnik urejevalnik: prikaz podatkovne bazeS pomočjo aplikacije Prikaz podatkovne baze lahko na vaši spletni strani prikažete podatke iz vaših baz podatkov. Dostop do prikaza podatkov lahko tudi omejite samo za vaše uporabnike ali za določeno skupino iz baze, npr. VIP člani, ali pa imate dostop do njih samo vi. Vse je odvisno od vsebine informacij oz. podatkov.
Aplikacija vam omogoča, da imate na voljo vedno sveže podatke iz vaših baz. Določite lahko kateri podatki želite, da se prikažejo. Ni vam potrebno vsakič znova dostopati do baze iz katere potrebujete določene podatke. Katere podatke želite spremljati določite samo enkrat, potem pa imate vedno na voljo dostop do prikaza podatkov iz baze, ki se redno osvežujejo.

Kako dodam aplikacijo Prikaz podatkovne baze na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila na http://vodici.spletnik.si/namestitev-aplikacije-prikaz-podatkovne-baze.html
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.