Urejevalnik Spletnik: Sistem naročanja

Jan 13, 2015
Jan 13, 2015

Olajšajte in skrajšajte si postopek naročanja ali rezervacije na vaše storitve. To lahko storite z aplikacijo za internetno naročanje in rezervacijo na proste termine storitev. Aplikacija omogoča vašim strankam, da se same naročijo na proste termine. urejevalnik spletnikV 3 korakih lahko sami rezervirajo termin, vi pa imate zato več časa za opravljanje drugih pomembnih nalog, saj v tem primeru naročanje po telefonu ni več potrebno.
Postopek naročanja oz. rezervacije je zelo enostaven in hiter. Vse kar morate storiti je, da določite na kakšno storitev se lahko stranke naročijo in da objavite razpoložljive termine. Za stranke je tak postopek zelo dobrodošel, saj si lahko rezervirajo termin kadar želijo, ne glede na vaš čas obratovanja. Tako niso časovno omejeni in ni jim potrebno loviti termine naročanja, kot je to običajno po telefonu.
S pomočjo te aplikacije boste na boljšem tako vi, kot tudi vaše stranke. In večje zadovoljstvo vaših strank pomeni tudi ponovne nakupe in priporočanja novim strankam.

Kako dodam aplikacijo za internetno rezervacijo terminov in naročanje, na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila na http://vodici.spletnik.si/kako-dodam-aplikacijo-za-rezervacijo-terminov-.html
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran