Urejevalnik Spletnik: Spletni anketni vprašalnik

Jun 10, 2014
Jun 10, 2014

Anketni vprašalnik je odlično orodje za pridobivanje novih informacij s strani vaših strank, potencialnih kupcev. Poleg tega je tudi dober način za testiranje trga, ko želite na primer plasirati kakšen nov izdelek, izbrati pravo ime izdelka ali naslov knjige, e-publikacije, itd.
urejevalnik spletnik: postavitev spletne anketeAnketa je tudi dober način komunikacije s strankami in vzdrževanja stika z njimi.
Z anketo lahko povečate zaupanje v očeh strank, ko jih prosite za pomoč in s tem vključite v vaš proces. Počutijo se bolj pomembno in imajo občutek, da so nekaj prispevali. Take stranke so potem tudi bolj dovzetne za nakup vaših produktov.
Uporabite lahko tudi nagradno žrebanje in izžrebate nekaj praktičnih nagrad za sodelujoče. To pride v poštev predvsem pri kakšnih bolj pomembnih vprašanjih, kjer želite dobiti čim več odgovorov, mnenj za lažje sprejemanje odločitev. Ali pa če želite pridobiti nove kontakte potencialnih strank.
Aplikacija Anketni vprašalnik vam omogoča prikaz vprašanja in število odgovorov na vaši spletni strani, skupaj z rezultatom statističnih podatkov.

Kako dodam anketni vprašalnik na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje anketnega vprašalnika lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila na http://vodici.spletnik.si/kako-dodati-spletni-anketni-vpra-alnik-.html
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.