To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Urejevalnik Spletnik: Urejevalnik baze podatkov

Upravljanje z bazami podatkov je ena ključnih aktivnosti v podjetju. Urejene baze so osnova, da jih lahko uporabljate na način, ki vam prinaša dodano vrednost in posledično večji zaslužek. Aplikacija Urejevalnik baze podatkov, vam omogoča vpogled v bazo podatkov vaših uporabnikov ali kakršne koli baze podatkov, ki jo uporabljate pri svojem delu (baza vaših izdelkov, distributerjev, poslovnih partnerjev, itd.). prikaz podatkovne bazeZ urejevalnikom lahko ustvarite novo bazo, v katero se potem zapisujejo podatki, pridobljeni na vaši spletni strani.

Aplikacija vam omogoča hitro in enostavno upravljanje s podatki. Baze lahko urejate na način, da dodajate/brišete vsebino ali določite kateri podatki so potrebni za vpis v bazo.

Kako dodam aplikacijo Urejevalnik baze podatkov na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>

Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!

Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.

Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017