Urejevalnik Spletnik: Urejevalnik baze podatkov

Mar 31, 2015
Mar 31, 2015

Upravljanje z bazami podatkov je ena ključnih aktivnosti v podjetju. Urejene baze so osnova, da jih lahko uporabljate na način, ki vam prinaša dodano vrednost in posledično večji zaslužek. Aplikacija Urejevalnik baze podatkov, vam omogoča vpogled v bazo podatkov vaših uporabnikov ali kakršne koli baze podatkov, ki jo uporabljate pri svojem delu (baza vaših izdelkov, distributerjev, poslovnih partnerjev, itd.). prikaz podatkovne bazeZ urejevalnikom lahko ustvarite novo bazo, v katero se potem zapisujejo podatki, pridobljeni na vaši spletni strani.
Aplikacija vam omogoča hitro in enostavno upravljanje s podatki. Baze lahko urejate na način, da dodajate/brišete vsebino ali določite kateri podatki so potrebni za vpis v bazo.

Kako dodam aplikacijo Urejevalnik baze podatkov na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila na http://vodici.spletnik.si/namestitev-aplik-urejanje-prikaz-podatkovne-baze.html
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.