[Video] Kaj je odzivna stran in zakaj jo potrebujete?

Mar 22, 2016
Mar 22, 2016

V nekaterih dejavnostih trend iskanja preko mobilnih naprav skokovito narašča in je že presegel mejo 50%! To pomeni, da se nekdo, ki nima odzivne spletne strani, v tem primeru posredno zavestno odreka polovici svojih potencialnih kupcev. Že imate odzivno spletno stran?

 
Odzivna spletna stran je taka spletna stran, ki se prilagaja na različne ekrane. V praksi to pomeni, da je spletna stran razvidna tako na mobitelu, tablici kot na računalniku. Trend gre v to smer, da vedno več uporabnikov interneta obiskuje spletne strani ne samo preko računalnika ampak tudi preko drugih naprav. In ker je uporabniška izkušnja tista, ki je ključnega pomena pri uspehu spletne strani je prav, da je tudi vaša spletna stran odzivna.
Prednost odzivne spletne strani je predvsem v tem, da je v vsakem trenutku na dosegu roke uporabnika, da vam lahko brez težav pošlje povpraševanje – ne glede na to kje je in kakšno napravo uporablja. Prav tako je prednost odzivne spletne strani tudi ta, da bo Google algoritem take spletne strani uvrstil višje med naravnimi rezultati, kar je zopet voda na vaš mlin.

Želite tudi vi imeti odzivno spletno stran in z njo zajeti vse vaše potencialne kupce?

V primeru, da bi želeli prenoviti vašo obstoječo spletno stran v odzivno, ali pa za to potrebujete naš nasvet, izpolnite kontaktni obrazec, pišite na info@spletnik.si ali nas pokličite brezplačno na 080 33 39.
Veliko poslovnih uspehov vam želim.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran