Zadovoljni Spletnik naročniki: Enoma d.o.o.

Feb 11, 2014
Feb 11, 2014

Tokratna objava je malo drugačna. Pravzaprav bomo objavili izjavo, ki nam jo je naslovil naš naročnik. Zakaj? Malo zato, da presekamo naš izobraževalni duh, veliko pa zato ker nam je zadovoljstvo naročnikov zelo pomembno in ker smo na to izjemno ponosni 🙂  Brez dolgovezenja:

”Tudi jaz bi imel svojo spletno stran” – kako se to lepo sliši. Vendar pa v praksi marsikomu tako zelo daleč. Skoraj nedosegljivo. Ampak, saj nimam časa da bi se še s tem ukvarjal …

Tako je bilo tudi pri nas. Na našo srečo, pa sem enkrat poklical na Spletnik (njihovo reklamo sem videl na jumbo plakatu) kjer so mi lepo razložili vse kar me je v danem trenutku zanimalo. In tako je tudi ostalo. Potem pa je prišel dan ko so me iz Spletnika poklicali z vprašanjem če kaj razmišljam naprej o projektu o katerem smo se pogovarjali. Seveda sem moral odgovoriti ”da nimam časa”…. in postavili smo nov rok kdaj se zopet slišimo. Tako se je zgodilo kar nekajkrat, oni so se držali dogovora in me ob dogovorjenem terminu vedno poklicali, jaz pa seveda vedno z istim odgovorom ”še nisem imel časa”.

Potem pa se je že tudi meni zdelo nekorektno do njih in smo se na moj predlog dogovorili, da mi pošljejo ponudbo za izdelavo spletne strani, da jo bomo mi plačali, potem pa se bomo že ”lažje prisilili” k realizaciji.  Tako se je to začelo.

Od samega začetka so vsa dela potekala resnično skladno z dogovorom, na Spletniku so v celoti upoštevali naše želje in nam vedno posredovali tudi njihove predloge. Z največjim veseljem sedaj okrog pošiljam linke do naše spletne strani katera je v zaključni fazi. Še nekaj dodelav in potem bo stran gotova. No ja, gotova ne bo nikoli, ker se vedno rojevajo nove ideje kaj bi bilo še dobro dodati, spremeniti, ….

Moj predlog za vsakogar kdor se odloča da bi imel svojo spletno stran je, naj se odloči za sodelovanje z izkušeno ekipo, kajti le tako mu bo prihranjeno kar precej časa in sivih las. In še, kadar nekaj ne gre takoj in enostavno, ne izgubljajte časa. Pokličite na njihov info telefon kjer vam bodo pomagali ter vam prihranili čas.

Sam osebno sem vesel da smo se odločili za sodelovanje z Spletnikom in vem, da nas v prihodnje čaka še mnogo dela. Spletna stran je in mora biti živa. Pripeljati jo je treba od ”otroštva” do njene ”odraslosti in zaposlitve”. Da bo enkrat delala za nas in namesto nas. Šele takrat bo naša naloga končana in nam bo naša spletna stran resnično lahko pomagala pri našem delu. To pa je tudi bil naš namen.

LP
ENOMA d.o.o. Aleš Š.

Kaj naj rečemo. Ni dosti za dodat 🙂  Najlepša hvala Aleš, za zaupanje! Mi pa bomo svoje delo opravljali tako naprej.

Oglejte si še ostale izjave zadovoljnih naročnikov >>

Bi tudi vi želeli spletno stran, ki je prodajno naravnana? Stopite z našimi svetovalci v stik še danes!

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.