Zakaj potrebujete (dober) urejevalnik spletne strani?

Jul 19, 2012
Jul 19, 2012

Naloga vsake spletne strani je, da je osvežena, ažurna in na vsakem koraku prodajno naravnana. Če torej želite, da bo vaša spletna stran ves čas nekje pri vrhu na iskalniku, jo je potrebno osveževati in ves čas skrbeti, da se na njej dogaja nekaj novega. To lahko dosežete predvsem z dodajanjem vsebine, tako slikovne kot tekstovne.
In ravno v ta namen, morate pri izbiri ponudnika izdelave spletne strani misliti tudi za urejevalnik, ki vam bom omogočal, da boste z lahkoto sami urejali vašo spletno stran. Brez urejevalnika bo vaša spletna stran hitro zastarela in počasi tonila v pozabo.
Spletnik urejevalnikKaj vsebuje dober urejevalnik?
1.    Uporabniku prijazen
Uporabniku prijazen je tisti urejevalnik, ki od uporabnika ne zahteva nobenega programerksega znanja. Urejevalnik mora biti preprost za uporabo širiši množici ljudi, saj so lastniki spletnih strani na različnih stopnjah znanja računalniške pismenosti. Omogočati mora, da se ga lahko nauči prav vsak od vas. Preprost urejevalik bi lahko primerjali z urejanjem preprostega word dokumenta, kjer lahko z le nekaj kliki dodate novo sliko, vsebino ali celo galerijo.
2.    Enostaven za uporabo
Enostaven v smilu, da vam lahko z le nekaj kliki uspe dodati novo podstran, ko želite dodati akcijo na spleno stran ali povabiti obiskovalce na sejem. Da vam omogoči, da lahko v nekaj minutah objavite novico o razporadaji ali o novem izdelku. Enostaven tudi v smislu, da ga lahko uporabljate tako vi, kot vsi vaši sodelavci. Ne glede na njihovo predhodno znanje o urejanju spletnih strani.
3.    Učinkovit
Učinkovit urejevalnik je tisti, ki vam s svojimi možnostmi omogoča, da spletno stran urejate tako, da bo zasedala čim višja mesta v brskalniku. Načeloma so danes že vsi urejelavniki zasnovani tako, da vsebujejo elemente, ki pripomorejo k optimizaciji spletne strani. Potrebnega je le nekaj osnovenga znanja o optimizaciji in poznavanja njenih zakonitosti.
4.    Podprt s tehnično pomočjo in podporo
Dober urejevalnik za vas je tak, ki poleg vseh našteteih lastnosti vsebuje tudi tehnično pomoč in podporo. Lahko je to podpora na daljavo, po elektronski pošti ali po telefonu. Namenjena je temu, da se pri samostojnem urejanju spletne strani čim več naučite sami, ob podpori strokovnjakov. Kot dodatek k temu pa vam bodo prav prišli tudi video vodiči in odgovori na vprašanja. Vse to daje urejevaliniku dodatno vrednost, ki jo je vredno plačati! V našem primeru se vam bo zgodilo celo to, da boste ob začetku sodelovanja dobili osebnega svetovalca, ki vam bo na voljo vsak dan, za vsako, še tako »neumno« vprašanje.
5.    Prihrani vaš denar
Urejevalnik je predvsem namenjen temu, da niste odvisni od »progarmerja«, ki vam za vsak popravek ali vnos vsebine izstavi račun. Dober urejevalnik vam lahko prihrani veliko denarja, ki ga lahko vložite v oglaševanje vaše spletne strani. Predstavljate si, da vašo spletno stran ureja programer, ki ga tri mesece prosite, da vam zamenja kontaktno številko na spletni strani, poleg tega pa to ne naredi brezplačno? Urejevalnik vam omogoča, da to sami naredite v petih minuath, brezplačno!
Naročniki spletnih strani se vse premalo zavedajo, da se uspeh na spletu ne začne s tem, ko je spletna stran postavljena, ampak se lahko uspehov nadejamo takrat, ko je spletna stran polna sveže vsebine. In kdaj vsebina ni več sveža? Kar pomilite, koliko časa banana ostane rumena? Jabolko rdeče? Enako je z vsebino na spletni strani. Dlje ko boste čakali, manj bo zanimiva za obiskovalce in spletni pajki jo bodo manj pogosto obiskovali. Spletna stran pa bo zato izgubljala na pozicjah in relevantnosti.
Zato pazljivo pri izbiri izdelovalcev spletnih strani! Preden naročite spletno stran, naj vam pokažejo urejevalnik in naj vas tudi naučijo, kako se spletna stran ureja. Le tako boste lahko ostali v koraku s časom, v tem hitro razvijajočem se svetu.
Preizkusite Spletnik brezplačno 14 dni in preverite, kaj vse ima dober urejevalnik spletnih strani!
Andreja Ogrinc

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)