Zaklenite spletno stran z geslom

Jan 14, 2016
Jan 14, 2016

Ste že slišali za Intranet? Gre za spletno stran, ki je ponavadi zaklenjena z geslom, do katere lahko dostopa samo določena skupina ljudi. Bodisi gre za sodelavce nekega podjetja, ki z geslom dostopajo do določenega zaupnega gradiva ali pa je intranet namenjen določenim poslovnim partnerjem. Na ta način, si izmenjujemo informacije, na enem mestu imamo lahko bazo dokumentov, arhiv podatkov, ki niso namenjeni širši javnosti. V kolikor ste lastnik večjega podjetja ali pa delate s franšizami, je to nekaj, o čemer morate resno razmisliti.

Zakaj bi sploh potrebovali intranet?

Živimo v času, ko smo zasuti z informacijami. Vsak dan si v podjetju izmenjamo goro dokumentov, nasvetov, izmenjujemo si izkušnje, znanja, ki pa včasih niso popolnoma individualna. Določene podatke bi lahko delili z več ljudmi na enkrat.
Poglejmo si primer – v katerem koli podjetju oddelek prodaje deluje po določenem poslovnem modelu. Vsak delavec mora dobro poznati specifike produkta, prodajni pogovor po navadi poteka po nekem scenariju in ko pride do sklenitev posla, se podpiše neko v naprej predpostavljeno pogodbo s splošnimi pogoji. V kolikor se v podjetju dogajajo spremembe, se uvajajo novosti, spreminjajo in dodajajo produkti, morajo biti o tem obveščeni vsi zaposleni v podjetju. V tem primeru vsi prodajni agentje potrebujejo enake informacije:

  • spefecikacije produktov
  • splošni cenik
  • splošni pogoji
  • prodajni scenarij
  • informacije za pomoč pri prodaji (morda v naprej pripravljeni odgovori na pogoste ugovore strank)
  • aktualnosti povezane s prodajniki

Ste kdaj pomislili, da bi to objavili na spletno stran namenjeno izključno oddelku prodaje? Jasno je, da vaši stalni zaposleni morda tega ne potrebujejo, če je narava dela enaka vrsto let. Kaj pa ko zaposlite novega prodajnika? Kaj pa, če se spremeni cenik, dodajo novi izdelki in oblikuje prodajni scenarij za hladno klicanje?
Takrat vam lahko izjemno prav pride Intranet.spletna stran, spletna stran z geslom, geslo na sppletni strani

Spletna stran namenjena izključno vaši franšizi

V kolikor poslujete na model franšize ali pa imate zaposlene pogodbene partnerje, ki poslujejo v svojem ali vašem imenu, je intranet prava rešitev za komunikacijo. Nekje mora obstajati neka baza katalogov, nekje mora biti določen poslovni model, pogoji, vse informacije, ki združujejo vaše partnerje.
Kaj narediti? Oblikujete si lahko spletno stran in jo zaščitite z geslom. Na to stran objavite vaše kataloge in vse preostale informacije, ki bodo vašim poslovnim enotam ali franšizam pomagale pri poslovanju. Bodisi so to le slike, vaša celostna grafična podoba, ceniki, splošni pogoji,  celo obrazec za naročilo artiklov.
Poslujete samo z nekaj kupci?
Morda ste dobavitelj za nekaj glavnih podjetij? Ste že pomislili, da bi si izdelali spletno trgovino, namenjeno samo vašim stalnim kupcem? Na vaši spletni trgovini lahko dodate zavihek “vstop za kupce”, ki jih bo vodil do spletne trgovine zaščitene z geslom. Tam lahko za vsakega kupca ločeno definirate popuste in sami lahko oddajo povpraševanje po določenih izdelkih. Olajšajte si delo! Danes!
Boste za to “zmetali” goro denarja?!
Ne! V kolikor ste Spletnik naročnik, si to lahko oblikujete sami, popolnoma brezplačno. Odprite si brezplačen demo račun in ga preizkusite še danes!
V nasprotnem primeru, pa nas kontaktirajte na 01 600 99 30, nam pišite na info@spletnik.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Dobili boste strokovnjaka za spletne strani in skupaj boste našla rešitve, ki bodo pomagale vašemu poslovanju.
Obilo spletnik uspehov vam želim,
Matjaž Sedlar

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.