NAŠE SPLETNE STORITVE


Spletnik nudi nabor storitev, ki skupaj tvorijo celosten in učinkovit spletni nastop vašega podjetja.

izdelava spletne trgovine

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

V kolikor prodajate fizične produkte (na spletu ali pa še ne), je osnova vašega spletnega nastopa spletna trgovina. V Spletniku poskrbimo, da se obiskovalci vaše spletne trgovine počutijo varno, za vas pa je urejanje spletne trgovine in dodajanje produktov preprosto, da se lahko osredotočite na vodenje svojega podjetja.

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Če je vaše podjetje storitveno, je vaša spletna stran kot spletno ogledalo vašega podjetja. Naša naloga je, da spoznamo vas in vaše podjetje, ter vašo ponudbo, strokovnost in uspešnost enakovredno predstavimo na spletu. Izdelujemo spletne strani, ki so osredotočene v pridobivanje novih strank in zadrževanje obstoječih.

izdelava spletnih strani
seo optimizacija spletnih strani

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI
ALI TRGOVINE (SEO)

Če o svojem podjetju razmišljate na dolgi rok in želite v naslednjih letih konsistentno rasti, je optimizacija vaše spletne strani ali trgovine praktično obvezna. Optimizacija poskrbi za visoke organske uvrstitve, ki vodijo v povečanje organskega (brezplačenga) obiska, povečanje povpraševanj ali nakupov in tudi zaupanja kupcev.

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Google Ads oglaševanje pa v primerjavi z optimizacijo spletne strani prinaša veliko hitrejše, instant rezultate. Google oglaševanje vašo spletno stran na 1. mesto iskalnika Google lahko uvrsti že danes in je odličen način za hitro izpostavitev vaše akcije ali nove ponudbe. Google oglaševanje prav tako omogoča slikovne oglase in ponovno trženje.

Google oglaševanje
Spletnik Google partner
Facebook oglaševanje

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Facebook oglaševanje omogoča prikazovanje vaše ponudbe na omrežjih Facebook, Messenger in Instagram. Učinkovito je tako za ponovno trženje (remarketing) vaših preteklih obiskovalcev in tudi za oglaševanje novim potencialnim strankam, ki ustrezajo demografiki vaše ciljne skupine. Facebook oglaševanje je odlično tudi za oglaševanje novih, še nepoznanih izdelkov oz. storitev.

Niste našli, kar ste iskali?

V Spletniku se ponašamo z individualnim celostnim spletnim nastopom, kar v določenih primerih zajema tudi izvedbo ali priporočila za nestandardne spletne storitve. Če vaš spletni nastop zahteva specifične ukrepe, nam pošljite povpraševanje in z veseljem se z vami pogovorimo o opcijah, ki vam jih lahko ponudimo.