Optimizacija za iskalnike

SEO optimizacija strani zajema aktivnosti, zaradi katerih se spletna stran ali spletna trgovina višje uvršča med naravnimi rezultati iskalnikov. Vsak lahko s plačanimi oglasi dosega prva mesta, toda le optimizacija spletnih strani prinaša visoke neplačane pozicije v iskalnikih. Za začetek optimizacije je pomembno, da določite tiste ključne besede, po katerih se želite uvrstiti na najvišja mesta iskalnikov.

 

On-site optimizacijaOn-site optimizacija

Z vsebinami, jasno in berljivo HTML kodo, meta oznakami in drugimi tehničnimi in vsebinskimi prilagoditvami vaše spletne strani boste poskrbeli za višje uvrščanje v iskalnikih in hitrejše napredovanje med rezultati iskalnika.

Vašo spletno stran lahko naši strokovnjaki za optimizacijo vsebinsko in tehnično prilagodijo za višje uvrščanje po tistih ključnih besedah, po katerih lahko na spletno stran dobite največ potencialnih kupcev in vam svetujemo, kakšne vsebine vas bodo pri tem najhitreje izstrelile med prve zadetke iskalnika in povečale število potencialnih kupcev na spletni strani.

Če želite vašo spletno stran prilagoditi iskalnikom, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Off-site optimizacijaOff-site optimizacija

Za hitrejše napredovanje med uvrstitvami v iskalnikih in ohranjanje visokih pozicij v iskalnikih je ključnega pomena tudi izgradnja mreže kvalitetnih povezav, ki obiskovalce iz drugih spletnih strani, forumov, blogov, portalov in imenikov pripeljejo na vašo spletno stran. Več kot jih je, bolje je. Če pri tem prihajajo še z dobro rangiranih spletnih strani, je to lahko še toliko bolj všeč spletnim pajkom, ki vašo spletno stran zato pozicionirajo višje.

Pri tem uporabljamo veliko različnih metod in tehnik, rezultat izgradnje mreže zunanjih povezav pa so višje uvrstitve v iskalnikih in hitrejše napredovanje na prvo stran iskalnikov.

Če želite za vašo spletno stran zgraditi mrežo kvalitetnih zunanjih povezav, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Orodje za samostojno izvajanje optimizacije

Orodje za samostojno izvajanje optimizacije

Če vam je pomembno, da se vaša spletna stran uvršča med prve rezultate iskalnikov, lahko za optimizacijo vaše spletne strani brezplačno preizkusite spletno aplikacijo RankingCoach, ki analizira vašo spletno stran in vam potem pove točno kaj morate storiti, da se boste s spletno stranjo uvrstili na najvišja mesta v Googlu in tudi brez oglaševanja na vašo spletno stran dobili več obiska potencialnih kupcev.

Za samostojno izvajanje optimizacije je RankingCoach najboljši pomočnik, saj po korakih vodi skozi naloge, s katerimi boste spletni strani vidno izboljšali uvrstitve, to pa na koncu pomeni več obiska in več strank.

Če želite orodje RankingCoach preizkusiti brezplačno, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Optimizacija vs Oglaševanje na Google

Optimizacija vs Oglaševanje na Google

Z zakupom ključnih besed lahko vašo spletno stran takoj uvrstite na prva mesta v iskalniku Google, plačate pa le klike na vaše oglase. Z optimizacijo spletne strani pa si lahko zagotovite prva mesta med naravnimi zadetki na prvi strani, kjer pa so kliki brezplačni in neodvisni od vaših vlaganj v oglaševanje.

Vsak lahko s plačanimi oglasi dosega prva mesta, toda le optimizacija spletnih strani vam prinaša visoke neplačane pozicije v iskalnikih. Najprimerneje je, če za pridobivanje obiska na vašo spletno stran uporabljate oboje. Zakup ključnih besed vam pomaga pri določanju nabora tistih besed, ki vam na spletno stran pripeljejo največ kupcev, obenem pa zagotavlja uvrstitev na prvi strani rezultatov za vse želene ključne besede. Z optimizacijo pa boste vašo stran uvrstili med naravne rezultate na prvi strani, a lahko ta proces traja tudi zelo dolgo in zahteva veliko načrtnega dela.

Če želite, da za kvaliteten obisk in uvrstitev vaše spletne strani na visoka mesta v iskalnikih poskrbijo strokovnjaki za oglaševanje na Googlu in optimizacijo spletnih strani, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.