E-mail marketing za mizarska podjetja

Jul 22, 2015
Jul 22, 2015

Vsako pohištvo ljudje kupujemo dalj časa – premišljujemo, primerjamo ponudbe, cene in iščemo ideje. Zakaj ne bi bili ravno vi tisti, ki bi ljudjem svetovali pri izbiri pohištva, jim pokazali trende in vašo ponudbo? To lahko naredite s pošiljanjem e-novic. Na ta način, boste ljudem povedali da ste strokovnjak na svojem področju, da poznate trende in da ste v preteklosti že izpeljali kvalitetne projekte.
Se sliši zapleteno? Sploh ne!

S pošiljanjem e-novic boste ljudi pripeljali na vašo spletno stran, ker boste pridobili nove kontakte, nove stranke. Še nimate spletne strani? Preberite si članek napisan ravno za vas.

Kako pa pošiljati e-novice?

S programom Newsletter.si!  To je spletni program, s katerim lahko na več tisoč naslovov na enkrat pošljete e-novico. Zelo enostavno lahko oblikujete mail, v katerega vstavite nasvete za vaše potencialne stranke, slike pretelih projektov in to pošljete na vse e-naslove na enkrat.

Zakaj mizarstvo potrebuje orodje za pošiljanje e-novic?

Ker boste tako stopili pred vašo konkurenco. Ne obstaja veliko mizarstev, ki svojim strankam pošljejo nasvete za opremljanje stanovanja, je pa dejstvo da je na nek način ljudem pač potrebno povedati, da vam lahko zaupajo.

Mislite, da je to ogromno dodatnega dela za malo učinka? Sploh ne!

Vsa e-mail sporočila, ki jih nameravate poslati, jih lahko oblikujete le enkrat na leto (ali celo manj) in to avtomatsko pošiljate enkrat na teden. Vsaka oseba, ki se bo prijavila v vašo bazo bo po v naprej določenem zaporedju prejmala vaše e-novice. Nimate idej za pošiljanje mailov? Preberite si nekaj predlogov:

  • Trendi kuhinj 2015
  • Preberite si 10 prednosti pohištva po meri
  • Za vas smo primerjali 2 vrsti lesa
  • 5 razlogov za masivno dnevno sobo
  • Sli ste vedeli?

e-novice za mizarstvo
 

 Tako ali tako delate pohištvo po meri?

To ni ovira. Vedno je dobro, če imate s stranko osebni stik, se o pohištvu pogovorite, poslušate njihove želje, vendar tu gre za pristop, da vam bo taka stranka sploh zaupala izdelavo pohištva. Še preden vas bo kontaktirala, lahko obišče vašo spletno stran, se tam prijavi na e-novice (ali izpolne nek drug obrazec) in ji tako začnete pošiljate vaše novosti preko e-pošte. Torej? Povejte ljudem da ste profesionalec v svojem poslu, da poznate trende, imate izobražene delavce, delate s kvalitetnimi materiali.
Pri oblikovanju e-maila ne pozabite:

  • zadeva sporočila naj bo udarna
  • strankam lahko pošljete mail, glede na to kaj jo zanima (če je na spletni strani oddala povpraševanje za kuhinjo, potem ji pošljite mail za kuhinje; če jo zaima pohištvo po meri, ji pošljete mail na to temo)
  • vstavite slike vaših preteklih projektov, da stranka vidi kaj vse zmorete
  • vsebina naj linka na vašo spletno stran in facebook
  • vsebina ne sme biti naravnana strogo prodajno (npr.: naročite kuhinjo) ampak ljudem posredujte njim koristne informacije

Za več vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas poklicite na 080 33 39.
 

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.