E-mail marketing za nočne klube

Avg 17, 2015
Avg 17, 2015

Se še spomnite ko ste bili študentje in bilo glavo vprašanje petkovega večera, ali boste imeli zabavo pri prijatelju doma, greste v nočni klub ali v drugo zabavo na robu mesta. Vedno se je bila težava odločiti.


Imate nočni klub in ne veste kako pripeljati še več gostov na vašo zabavo?

Danes je čedalje boljše orodje za marketing dogodkov Facebook, vendar ste prepričani, da je to dovolj? Začnite uporabljati orodje za pošiljanje e-novic, ki bo študente in druge potencialne stranke pripeljal na vaš dogodek in zapolnil vaše prostore.

Kaj sploh je Newsletter?

Newsletter je  orodje za izvajanje e-mail marketinga. Enostavno si oblikujete e-mail v obliki povabila na vaš dogodek in ga pošljete na vse e-naslove v vaši bazi. V primerjavi z drugo e-pošto, ki jo dobivamo vsak dan v naš poštni predal, bodo mladi vaše celo veseli, zato sem prepričan, da je orodje Newsletter ravno za vas!
Nekaj primerov predlog …
46026-wp-b
 
53472-big
 
operation-nightclub-flyer-template

Kako oblikovati e-mail?

V orodje Newsletter zelo enostavno vnesemo slike, video vsebine in besedilo. Vaša e-pošta naj bo oblikovana tako, da človek dobi delček vaše zabave – energična slika, kratko in jedernato besedilo. Predlagamo vam še:

  • povezavo do vaše spletne strani
  • video glasbenega izvajalca, ki bo prisoten na dogodku
  • povezava do Facebook dogodka

Kaj naj bo torej vaš prvi korak?

Na vsakem od dogodkov zbirajte e-naslove v vašem nočnem klubu, morda organizirajte nagradno igro na Facebooku in si pridobite kontakte. Za te kontakte boste v začetku tedna (torek / sreda) pripravili e-mail in ga poslali na vse naslove. Pri tem pazite, da e-mail marketing izvajate dalj časa, pridobite čim več e-naslovov, ste konsistentni in pripravite kvalitetne maile.
Za več vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas poklicite na 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Matjaž Sedlar

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.