Kaj imajo takega, česar mi nimamo?

Okt 29, 2008
Okt 29, 2008

spletni-milijonarji
[Update članka objavljenega 29. oktobra 2008]
Uradna definicija milijonarja je, da je to oseba s premoženjem višjim od enega milijona določene valute.
Trenutno, je na svetu preko 15.7 mio ljudi, ki se imajo za milijonarje. (Kaj če bi mi vsak od njih dal po 10 centov …?)
Internetni milijonarji pa so sebe, ki so svoje premoženje ustvarile preko interneta.
Vsi, ki so svoje milijone zaslužili s pomočjo interneta imajo odlično spletno stran ali trgovino, ki je vrhunsko optimizirana in svojim uporabnikom nudijo popolno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Samo poglejte primere, kot so Amazon, Ebay, Facebook in še bi lahko naštevala….
Vsi se zavedajo kako pomembno je spletno oglaševanje in vanj vlagajo ogromno svoji sredstev. Tako, kot pravi google – you pay to play!
Saj vem, kaj boste rekli, oni imajo in lahko. Je že res, a vseeno, tudi oni so bili nekoč na začetku.
Vem, da se bo to slišalo, kot nek prežvečen motivacijski govor, vendar je resnično. Ni pomembno kje ste zdaj, pomembno je kam greste. Vse je odvisno od vas. Odločite se, ali boste v povprečju ali celo pod njim, ali boste stavili nase in še naprej razvijali svojo zmagovalno miselnost.

Kakšna pa je zmagovalna miselnost internetnih milijonarjev?: 

  1. Nikoli se ne nehaj učiti

Internetni milijonarji se vedno učijo, saj se zavedajo, da je učenje proces, ki poteka celo življenje. Obkrožijo se z ljudmi, ki so strokovnjaki na svojem področju, jih sprašujejo, poslušajo in upoštevajo.
Zavedajo se, da se tehnologija in miselnost kupcev stalno spreminjata in, da je potrebno iti v korak s časom. Kdaj ste pa vi nazadnje prebrali kak priročnik?

  1. So odločni

Internetni milijonarji so odločni! Pomembne odločitve nikoli ne prestavljajo naprej v nedogled. O vsaki stvari skrbno razmislijo in naredijo korak naprej.

  1. So osredotočeni

Osredotočijo se na eno stvar, ne počnejo jih deset na enkrat. Z mirno glavo in močnim fokusom sledijo svojemu cilju. Ta cilj je uspeh!

  1. Promovirajo se na vsakem koraku

Nikoli ne pozabijo na svojo lastno promocijo. Naj bo to v živo – ko gredo na kavo, na kosilo, spoznavajo nove ljudi… Ali na internetu – preko socialnih omrežji in svoje spletne strani. Njihova promocija je vedno vrhunska… Kaj pa vaša?

  1. Ne bojijo se kritike

Zavedajo se, da imajo različni ljudje različne poglede. Zato cenijo pohvale in še toliko bolj kritiko. Z odprtimi ušesi poslušajo vsak komentar in ga uporabijo za svojo rast in uspeh. Vsaka kritika je nova priložnost za izboljšave.  

  1. Obvladajo time management

 Nikoli ne uporabijo stare in oguljene »nimam časa« fraze. Vedno si postavijo časovne okvirje za stvari, ki so jim pomembne. In kar je najpomembneje, se teh časovnih okvirjev tudi držijo.

  1. So vedno v gibanju

Internetni milijonarji so konstantno v akciji. So namreč v takšni kondiciji, da stvari, ki jih navadni ljudje počnejo občasno, oni delajo vsak dan brez večjih naporov. Vedno so v gibanju tako fizično, kot mentalno. Za njih je akcija reakcija.

  1. Nikoli ne odnehajo

Padec ne pomeni poraz, poraz je kadar ne vstaneš in da vam podam še eno podobno: Mojster je večkrat izgubil, kot je učenec sploh poizkusil in to ga dela mojstra. 

  1. Skrbijo za svoje telo

Zdrav duh v zdravem telesu. Ali nekaj temu podobnega. Internetni milijonarji se zavedajo, da morajo vedno ostati v top kondiciji za vse svoje podjetniške »napore«. Rekreacija pa jim med drugim predstavlja sproščanje, polnjenje baterij in čas zase. 

  1. Skrbijo za svoj um

Redno berejo, obiskujejo intelektualne dogodke (predstave, predavanja, …)
Internetni milijonarji kljub temu, da živijo na internetu, ogromno časa posvetijo branju knjig, saj skozi njih širijo svoje obzorje
Torej odločitev je vaša, boste del množice in povprečnež ali boste že danes naredili prvi korak k uspehu na spletu in k temu, da postanete internetni milijonar?

Začni svoj posel na spletu in bodi kot milijonar.
P.S. vse se začne z izdelavo spletne strani ali trgovine.
Na razpolago imate vse, boste izkoristili??
Lea.
VIRI
https://kavarnahayek.wordpress.com/2015/04/19/9-stvari-ki-jih-delajo-bogati-revni-pa-ne/

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.