Kaj je Google nadzorna plošča? Za kaj jo uporabljamo?

Dec 12, 2022
Dec 12, 2022

Google nadzorna plošča je spletna aplikacija, ki omogoča upravljanje različnih storitev in produktov podjetja Google. To vključuje storitve, kot so Gmail, Google Docs, Google Analytics in Google Ads.

Uporaba

Google nadzorna plošča je zelo uporabna iz veliko vidikov. Med drugim omogoča:

  • Spremljanje in upravljanje različnih podatke in nastavitve, kot so vaše kontaktne informacije, varnostne nastavitve, povezave računov in celo svojo digitalno stopnjo zaščite.
  • Dostop do orodij za spremljanje in analizo podatkov, kot so Google Analytics in Google Search Console. S temi orodji lahko spremljate obisk in uporabo svoje spletne strani, kar vam lahko pomaga izboljšati svojo spletno prisotnost in ciljati oglase na ciljno publiko.
  • Dostop do orodij za upravljanje oglasov, kot je Google Ads. S tem orodjem lahko ustvarjate in upravljate oglase, ki se bodo prikazovali na Google iskalniku in drugih spletnih mestih.
  • Dostop do različnih storitev za skupinsko delo, kot so Google Docs, Google Sheets in Google Slides. S temi storitvami lahko enostavno sodelujete s svojimi sodelavci in strankami, kar vam lahko pomaga izboljšati učinkovitost dela.
  • Dostop do svojega Google računa in drugih storitev Google, kot so Google Maps, YouTube in Google Play. S temi storitvami lahko uživate v različnih vsebinah in izkušnjah, ki jih ponuja podjetje Google.
google aplikacija

Če uporabljate več storitev Google, vam lahko Google nadzorna plošča zelo olajša delo. Priskrbi vam enostaven dostop do vseh svojih računov in podatkov, hkrati pa vam ponuja tudi možnost, da enostavno upravljate in spremljate svojo izbrano storitev.

Kako dostopati do Google nadzorne plošče?

Če želite uporabljati Google nadzorna ploščo, morate imeti račun za eno od storitev Google, kot je Gmail. Račun lahko ustvarite na spletni strani google.com/accounts/signup.

Ko ustvarite račun in se prijavite, lahko dostopate do Google nadzorna plošče prek spletne strani google.com/dashboard. Tam boste videli seznam vseh storitev Google, ki jih lahko uporabljate. S klikom na posamezno storitev se vam bo odprla nadzorna plošča za to storitev, kjer upravljate svoje podatke in nastavitve.

Če želite dostopati do Google nadzorna plošče prek mobilne naprave ali tabličnega računalnika, lahko prenesete aplikacijo z istim imenom iz trgovine z aplikacijami Google Play ali App Store. Aplikacija vam omogoča enostaven in hiter dostop do nadzorne plošče kjerkoli in kadarkoli – tudi ko niste pred računalnikom.

V kolikor želite izvedeti več o tem, kaj vse Google nadzorna plošča ponuja in kako jo lahko uporabljate, lahko poiščete dodatne informacije na spletu ali se obrnite na podporo podjetja Google.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.