Kako organizirati dogodek na Facebooku?

Apr 12, 2011
Apr 12, 2011

Prirejate dogodek, prireditev, otvoritev ali akcijo? Poleg tega pa potrebujete aktualno izpostavitev, ki vam bo prinesla veliko izpostavljenost po nesramno nizki ceni.

Vsekakor vam svetujemo, da pripravite Facebook dogodek na tematiko dogodka, ki se obeta. Lahko gre za otvoritev nove poslovalnice, akcije, ki jo boste začeli v kratkem, dogodek, ki ga organizirate za svoje stranke ali še marsikaj drugega.
Kako to naredite?
Kliknite na Facebook Events.
Ali pa pod svojo Facebook stran dodate dogodek tako da kliknete Edit info in najdete zavihek APPS kot prikazuje slika spodaj.

Kliknite na Go to application pod zavihkom za organizacijo dogodkov. Odpre se vam novo okno, v katerega podrobno vpišite podatke o dogodku, ki ga želite predstaviti svojim Facebook prijateljem.
Vpisati je potrebno podatke: kdaj bo dogodek potekal, kaj se bo zgodilo (koncert, predavanje, delavnice, praznovanje, obletnice itd.). Kje se bo dogodek odvil z naslovom ulice. Vpišete lahko tudi morebitne dodatne informacije o dogodku, v kolikor so potrebne.

Sledi povabilo Facebook prijateljev oziroma fanov na vaš dogodek. Odpre se vam novo okno, kjer se vam izpišejo vaši prijatelji. Vi jih poklikate ter stisnete gumb na povabilo.

Na Facebooku je vsak dan več ljudi. Uporabite Facebook tudi za promocijo vašega podjetja. Če imate pri tem težave, smo vam na voljo za pomoč pri izdelavi Facebook strani.
Uspešno Facebook promocijo in organiziranje dogodkov.
Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.