E-mail marketing: Pošiljanje e-novic za športni klub

Jul 12, 2015
Jul 12, 2015

Upam si trditi, da mora vsaka športna organizacija ali športni klub svojim obstoječim ali potencialnim strankam stalno pošiljati obvestila, novosti. Če organizirate dogodke, tekmovanja ali pa prirejate akcije, je v vsakem primeru potrebno to sporočiti ljudem. V kolikor imate v svoji skupini odrasle stranke, se vam kaj hitro zgodi, da nekdo ni prisoten in mu je potrebno osebno sporočiti novico. Sploh če so vaši člani otroci, so starši tisti, ki jih zanima kaj njihov otrok počne in kakšne aktivnosti izvaja.
Pošiljate e-novice preko elektronske pošte? Morda še vedno preko klasične pošte?
Preberite si, na kakšen način lahko pošiljate masovne e-novice (Newsletter) profesionalno in hkrati ohranjate stik z vašimi člani oz. potencialnimi strankami.news-sk

Kaj sploh je Newsletter.si?

To je spletno orodje, ki je namenjeno pošiljanju e-novic na več tisoč e-naslovov hkrati. Enostavno lahko grafično dodelate vaš mail, kamor vnesete slike, besedilo, gumbe in to pošljete na določen termin na vse e-naslove v vaši bazi.

Zakaj športni klub potrebuje Newsletter.si?

Pošiljanje pošte tako vašim strankam kot novim strankam je enostavno nujno. Starše vaših mlajših članov ali same stranke je potrebno obvestiti o dogodkih ali spremembah pri izvajanju aktivnosti, kar lahko enostavno naredite s programom Newsletter.si. Poglejte si, kaj vse boste pri tem pridobili:

  • novice lahko pošljete vsem hkrati
  • ob tem spremljate statistiko (kdo je pošto odprl, kdo se je odjavil iz baze, na katero vsebino v pošti ljudje klikajo, …)
  • pošta se lahko samodejno pošilja po vnaprej določenem terminu
  • dobili boste veliko manj klicev staršev glede aktivnosti, saj jih boste sproti obveščali o aktualnih zadevah

Kako torej začeti?

Vse kar potrebujete za masovno pošiljanje novic so elektronski naslovi, sam program Newsletter.si in kvalitetna vsebina. Svetujem vam, da ob vsaki prijavi na vaše aktivnosti, od strank pridobite e-naslove in od njih pridobite strinjanje za pošiljanje novic. Potem lahko začnete s pošiljanjem. Vas zanima, kako naj vaša e-novica zgleda?
Pri oblikovanju e-novice ne pozabite:

  • zadeva sporočila naj bo zanimiva in aktualna
  • stranke lahko razdelite v skupine in jim pošljite njim aktualne novosti (npr.: skupina nogometa, starši, košarkaška ekipa)
  • vstavite slike vaših skupin
  • vsebina naj linka na vašo spletno stran in facebook
  • vsebina ne sme biti naravnana strogo prodajno (npr.: naročite se na tečaj nogometa) ampak ljudem posredujte njim koristne informacije (npr.: sprememba termina vadbe, datum tekmovanja, vabilo na srečanje staršev otrok, …)

Orodje Newsletter.si je zagotovo nekaj, kar bi potrebovala vsaka športna organizacija.
Pokličite našega strokovnjaka za e-mail marketing, ki vam bo svetoval kateri Newsletter.si paket je najboljši za vas in vam podal še vrsto nasvetov, da bodo vaše e-novice res kvalitetne.
Izpolnite neobvezujoče povpraševanje ali nas pokličite na 080 33 39.
Lp,
Matjaž Sedlar

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.