Pošljite brezplačno čestitko!

Dec 17, 2013
Dec 17, 2013

Skrajni čas je, da tudi letos pošljete lepe želje vsem tistim, ki jim želite dobro. Naj bodo to vaši poslovni partnerji, znanci, prijatelji ali družinski članki. Dobri možje imajo še vedno raje, da jim pismo z željami napišete ročno.
Pošljite brezplačno e-čestitkoSama sem sicer zagovornica tega, da se vsaj rojstnodnevna čestitka in novoletne želje pošljejo v fizični obliki, da je vse skupaj bolj osebno. A v času, ko ima dan vse manj ur, nam na žalost zmanjka časa za “naredi si sam” projekte.
In ravno iz tega razloga vam predlagam, da izkoristite katerega od brezplačnih orodji, ki vam omogočajo, da lepe želje pošljete hitro in eynostavno.
Orodje vam omogoča, da z lahkoto uvozite seznam tistih, ki jim želite čestitko poslati. razdelite jih lahko v različne skupine in jim pošljete različne želje.
Poslovnim partnerjem zaželite veliko poslovnih uspehov, prijateljem veliko časa za druženje, družini zdravje… Prav tako lahko za različne skupine ljudi zberete drugačno grafično predlogo…
Da pa se bo videlo, da ste vseeno vložili nekaj svojega dragocenega časa, se potrudite in napišite osebno sporočilo za vsako skupino.
Prednost pošiljanja e čestitki je tudi v tem, da lahko v zelo kratkem času zapolnite e poštne predale vseh tistih, ki vam nekaj pomenijo.
Poleg tega pa je to lahko odskočna deska za uporabo orodja za nadaljnje pošiljanje e novic. Sigurno vam je že prišlo na uho, da je e mail marketing zelo uspešno orodje za ohranjanje stika s kupci in ponovno prodajo.
Marsikdo ima odpor, da bi s pošiljanjem sploh začel, saj živi v prepričanju, da gre za vsiljeno pošto, da ljudje tega ne berejo, da e novice podjetij brišejo… Pa ni čisto tako. e novice so primerne predvsem za to, da svoje potencialne in stalne kupce obveščate o novostih, trendih, aktivnosti in vsem ostalim kar se dogaja v vašem podjetju, na vaši spletni strani ali v vaš spletni trgovini. In če vam povem, da se velika večina konverzij zgodi ravno preko email marketinga, mi boste verjeli?  Teden dni nazaj me je poklical gospod in rekel: Dobivam vaše e novice, potrebujem novo spletno stran in ste bili edini nekatere sem se spomnil. Še en dokaz, da so e novice lahko odličen prodajni kanal.
Kako poslati novoletno e-čestitko?
Vedno je prvi korak najtežji a mi smo poskrbeli, da bo čim lažji. Vašo prvo e čestitko lahko pošljete v nekaj korakih s pomočjo brezplačnega orodja Newsletter.si.
Če potrebujete še dodaten nasvet kako in kaj, pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali telefona 080 33 39.
Andreja Ogrinc
 

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.