Pošljite elektronsko čestitko

Dec 4, 2012
Dec 4, 2012

Čas pošiljanja čestitk je tu. Zato smo vam pripravili 4 razloge, zakaj bi to naredili tudi vi in 5 novih grafičnih predlog, da boste izbrali svojo najljubšo.
1.    Ker je pošiljanje e-čestitk cenejše in hitrejše kot navadne čestitke. Elektronska čestitka
Še pomnite koliko časa ste porabili, da ste »sestavili« dizajn čestitke, uskladili želje zaposlenih in predali projekt v tisk? No, danes vam tega ni več treba početi. Za vas smo v naš sistem za pošiljanje e-novic,  dodali 5 novih dizajnov med katerimi lahko izbirate. Če vas bo pa slučajno prijelo, da bi čestitke tudi natisnili, to storite. Dizajn je pripravljen, le še uvoziti morate prejemnike, napisati lepo misel in e-čestitka je že na poti na elektronski naslov.
2.    Ker prihranite pri papirju in so e-čestitke bolj okolju prijazne.
Ker moramo na vsakem koraku skrbeti za naš planet, je prav, da to naredimo tudi tam, kjer je to možno. Vsi vemo, da praznične čestitke slej ko prej romajo v smeti, zato se je pametno vprašati o smiselnosti pošiljanja le teh. Bolj koristno je in dobro za okolje, da čestitka pride v elektronski obliki. Ker če bo romala v smeti, zato ne bo potrebno podreti nobenega drevesa, papirja ne bo potrebno reciklirati…
3.    Ker bo pošta hitreje prišla v nabiralnik kot navadna, »počasna« pošta
Ker v času praznikov večina še vedno množično pošilja pošto, se lahko zgodi, da ta pride kasneje. Tako se vam lahko zgodi, da pisne čestitke ne bodo prispele pravočasno,
4.    Ker bo vsaka vaša stranka dobila osebno čestitko
Ko pošljete tiskano čestitko jo načeloma naslovite na podjetje in ne na osebo. Pri e – čestitki pa lahko personalizirano pošljete prav vsakemu od zaposlenih v poštni predal. In tako se bo vsak od njih počutil posebne.
V našem orodju Newsletter.si si poglejte kakšne predloge čestitki smo letos pripravili za vas. To pa naredite tako, da si odprete brezplačen uporabniški račun, ki je na voljo prav vsakemu!
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.