Digitalni marketing je izjemno hitro rastoče področje. Aktualno je v poslovnem svetu, vedno več programov v tej smeri pa se pojavlja tudi v izobraževalnih ustavnovah. Višja strokovna šola Postojna je bila ena prvih, ki je v svoje predmete vključila tudi teme digitalnega marketinga. Že več kot 8 let namreč uporabljajo Spletnik račun za urejanje spletnih strani na naši platformi, kjer študentje pridobivajo praktično znanje.
Na Višji strokovni šoli Postojna v programih Poslovni sekretar in Strojništvo, kjer računalniške predmete poučuje profesor Franci Nahtigal, univ. dipl. inž. računalništva, študentje naš urejevalnik uporabljajo za učenje o izdelavi spletnih strani in tako teoretično znanje prenašajo v prakso. Vsak študent ima možnost oblikovanja svojega spletnega projekta, tisti najbolj navdušeni pa lahko spletno stran na naši platformi postavijo tudi v sklopu diplomske naloge.
Naš urejevalnik je enostaven za uporabo in z izjemno dodelanim sistemom pomoči primeren tudi za začetnike. Omogoča različne funkcije, s katerimi uporabnik oblikuje in ureja spletno stran po svojih željah. Ravno zato so se na Višji strokovni šoli Postojna odločili za uporabo naše platforme.
Uporabnost in enostavnost našega urejevalnika je v spodnji video izjavi potrdil tudi profesor Franci Nahtigal.

Praktično usposabljanje je izjemno pomembno za študente, ki se po končnem šolanju srečujejo s trgom dela. Z znanjem urejanja spletnih strani, ki ga pridobijo z našim urejevalnikom, bodo v svet odšli s pravimi referencami in izkušnjami, ki jih bodo postavile pred konkurenti.
Za še več znanja s področja digitalnega marketinga je študentom na voljo tudi Spletnik učilnica, kjer so vedno aktualne vsebnine s področja optimizacije spletnih strani ter Google in Facebook oglaševanja, lahko pa si ogledajo tudi video učilnico o SEO optimizaciji. Preverite še vi – prepričani smo, da boste našli tudi vsebine zase!