Storitve

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani z odzivnim dizajnom, urejevalnikom za samostojno urejanje in vrhunsko tehnično podporo. Za vaše podjetje vam izdelamo prodajno učinkovito spletno stran, s katero boste prišli do novih strank in povečali vašo prodajo.

Preberi več Preizkusi brezplačno
Izdelava spletne strani
Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Za prodajo vaših izdelkov na spletu vam izdelamo sodobno oblikovano spletno trgovino z različnimi možnostmi plačila, s prilagojenim delovanjem za pametne telefone in tablice ter z nepogrešljivimi dodatki za uspešno prodajo preko spleta.

Preberi več Preizkusi brezplačno

Google oglaševanje

Če želite na vašo spletno stran dobiti več obiskovalcev, ki se resnično zanimajo za nakup vaših izdelkov in storitev, potem je čas, da začnete z Google oglaševanjem. Certificirani Google strokovnjaki bodo za vas izvajali zakup ključnih besed v iskalniku Google, Youtube oglaševanje, remarketing, oglaševanje s pasicami in vam svetovali, kako na stran dobiti še več kvalitetnih obiskovalcev.

Preberi več Zahtevaj ponudbo
Google oglasevanje
Oglaseanje na druzabnih omrezjih

Oglaševanje na družabnih omrežjih

Facebook je najbolj razširjen družabni spletni medij in več sto tisoč Slovencev vsakodnevno uporablja Facebook na svojih pametnih telefonih, tablicah in računalnikih. Facebook pozna svoje uporabnike in je zato odličen za usmerjeno promocijo izdelkov in storitev.

Preberi več Zahtevaj ponudbo

E­mail marketing

E­mail marketing je zelo pomemben pri razvoju blagovne znamke in gradnje zveste baze kupcev. Pri e­-mail marketingu nimate praktično nobenih materialnih stroškov, pomembno je le, da oblikujete sporočilo, ki bo naletelo na najboljši možen odziv. Priprava seznama naslovnikov in prvega e-­sporočila z našim orodjem za pošiljanje e­-novic Newsletter.si vam bo vzela največ nekaj minut.

Preberi več Preizkusi brezplačno
email marketing
Optimizacija za iskalnike 1

Optimizacija za iskalnike

SEO optimizacija strani zajema aktivnosti, zaradi katerih se spletna stran ali spletna trgovina višje uvršča med naravnimi rezultati iskalnikov. Vsak lahko s plačanimi oglasi dosega prva mesta, toda le optimizacija spletnih strani prinaša visoke neplačane pozicije v iskalnikih. Za začetek optimizacije je pomembno, da določite tiste ključne besede, po katerih se želite uvrstiti na najvišja mesta skalnikov.

Analiza vaše strani Začni z optimizacijo Zahtevaj ponudbo

Registracija domen in spletno gostovanje

Spletnik je uradni registrar domen .SI, v naši ponudbi pa najdete tudi domene drugih končnic po ugodnih cenah (.com, .net, .eu,...). Na lastni strežniški infrastrukturi nudimo klasično in VPS gostovanje po ugodnih cenah ter vam v primeru prenosa gostovanja vašo spletno stran ali trgovino brezplačno k nam tudi prenesemo.

Preberi več Naroči
Registracija domen in spletno gostovanje 1
Marketing nadzorna plosca

Marketing nadzorna plošča

Marketing nadzorna plošča vam na enem mestu omogoča enostavno spremljanje klicev, povpraševanj, klikov in ogledov vseh vaših marketing kampanj, ki jih izvajate na spletu.

Enostavno boste izvedeli, koliko klicev ali povpraševanj ste zaradi promocije na spletu prejeli danes, včeraj, ali prejšnji mesec, ugotovili boste lahko ob kateri uri so vaši kupci preko spletne strani največkrat oddali povpraševanje, kateri promocijski kanali so bili pri tem najuspešnejši ter katere marketing kampanje so ustvarile največ ogledov in povpraševanj preko telefona ali e-pošte.

Preberi več
 

Želite prodajno učinkovito spletno stran? Pokličite brezplačno.