digitalna marketinska agencija
Z optimizacijo spletne strani poskrbimo za več obiska in več prodaje

Vpiši svoj URL in preveri kje se tvoja spletna stran nahaja v iskalniku in kako dobro optimizirana je.

Analiziraj

Kaj je SEO?

Iskalniki so ustvarjeni z namenom, da nam omogočajo, da na spletu najdemo to kar iščemo. SEO (optimizacija za iskalnike) pa je proces, s katerim si izboljšamo uvrstitve na iskalniku, tako da nas uporabniki lažje najdejo. Tega se lotimo tako, da optimiziramo strateške ključne besede, ki jih vaši potencialni kupci uporabljajo za iskanje vašega podjetja in zgradimo trdne povezave do vaše spletne strani ali trgovine.

Kako deluje SEO?

Na rezultate iskalnikov vpliva tako število, kot tudi kakovost povezav, ki kažejo na vašo spletno stran ali trgovino; več kot je povezav na vašo spletno stran, višje je uvrščena in bolj vidna je za vaše potencialne kupce. Za podjetja, ki želijo izboljšati spletno prisotnost je grajenje povezav do spletnega mesta ključnega pomena.

kaj je seo optimizacija

Povečajte obisk. Povečajte prodajo.

Iskalniki so epicenter spletnega dogajanja, kar govori dejstvo, da kar 93% vseh spletnih izkušenj izhaja iz iskalnikov. Optimizacija za iskalnike, oz. SEO pomaga vaši spletni strani ali trgovini, da jo ljudje najdejo na vrhu iskalnih rezultatov. Več obiska pomeni več prodaje.

Kako delamo SEO?

Optimizacija spletnih strani je proces, ki ga delimo na dva dela. V prvi fazi optimizacije (On-site SEO) vašo spletno stran pripravimo za iskalnike, z namenom, da jih tej lažje in hitreje najdejo ter ocenijo. V drugi fazi (Off-site SEO) pa začnemo na vašo spletno stran pridobivati relavantne povezave. Cilj optimizacije je, da vaše podjetje na spletu izpostavimo na prvih mestih v iskalniku. To so mesta, ki jih vaši potencialni kupci obiskujejo. S tem ko povečamo obsik, povečamo vašo prodajo.

onsite optimizacija

        Cenik in paketi

Optimizacija za iskalnike

od 150€ + ddv

Cena optimizacije je odvisna od:

  • specifičnosti vašega projekta
  • panoge v kateri se nahajte
  • trenutnega stanja vaših ključnih besed

Želim ponudbo