[Video] Izdelajte video za vaše podjetje!

Mar 14, 2016
Mar 14, 2016

Če se sprašujete kako pritegniti pozornost vaših potencialnih kupcev, je video zagotovo eden od načinov, na katerega nikakor ne smete pozabiti.

Da bi posneli video,ne potrebujete veliko – le kamero in dobro voljo. Bistvo videa je to, da namesto slik in besed opišete in predstavte sebe, svojo ekipo in kar je najbolj pomembno – svojo ponudbo! Trend gre vedno bolj v to smer, da videi iz dneva dan bolj dobivajo na svoji vrednosti, tako, da le stopite v korak s časom. Zanimivo je tudi to, da se bo objava videa na Youtube kanalu lahko zasedla višjo pozicijo med naravnimi rezultati kot spletna stran vašega konkurenta.

Video objavite na socialnih omrežjih, na vaši spletni strani ali pa ga pošljete prejemnikom vaših e-novic. Če je video zanimiv, smešen ali poučen, ni vrag, da ga gledalci ne bodo delili s svojimi prijatelji, kar pomeni, da lahko z videom dosežete tudi velik viralni efekt. In ravno to je največji čar video vsebine! Vsebina videa je pomembna, zato imejte v mislih, da boste v kratkem, tri minutnem videu povedali bistvo. Včasih je dovolj le nekaj besed, raje ostali čas videa izkoristite za predstavitev ponudbe, delovanje vaših produktov… A vedno imejte v mislih to, da je video čim bolj zanimiv, tak, ki si ga je vredno ogledati.
Konec koncev bo video vsebina kmalu prevladovala in zakaj ne bi že danes bili en korak pred vašimi tekmeci. Izkoristite vaše govorniške sposobnosti. Naj vas vaši kupci spoznajo! In bolj ko vas bodo poznali, bolj vam bodo zaupali.
Če pa potrebujete pomoč pri pripravi videa, si prenesite naš brezplačen priročnik > Kako posneti video o vašem podjetju.
Če pa vam tudi to ne bo dalo dovolj poguma, da bi to naredili sami nas pokličite na 080 33 39, nam pišite na info@spletnik.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec!
Uroš Bogdanović
 
 

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.