[Video] Testirajte naslove e-mail sporočil

Mar 4, 2016
Mar 4, 2016

V videu si lahko pogledate s kakšnim trikom lahko povzročite, da bodo vaša e-mail sporočila oz. e-novice (če jih pošiljate) bolj odpirana, brana, in klikana, kar seveda lahko prinese tudi večjo prodajo. Tokrat se naslanjam na testiranje naslova e-mail sporočila, katerega kakovost se odrazi tako pri dojemanju spam filtrov, kot tudi temu, kako ga odpirajo prejemniki.
[youtube width=”600″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=tPjZ8yZYxDc[/youtube]
 
Vsebina videa:
Če vašim obiskovalcem spletne strani redno pošiljate e-novice ali obvestila o vaši ponudbi, potem veste, da je to danes stroškovno najboljši način za pridobivanje novih kupcev. Tako zaradi tega, ker zahteva minimalno investicijo kot tudi zaradi najvišje stopnje konverzije kontakta v kupca. In seveda najvišjim možnim kazalcem ROI.
Današnji nasvet je, da preden pošljete naslednjo e-mail kampanjo, da vašo skupino prejemnikov razdelite v več skupin in vsaki od skupin pošljete enak e-mail, vendar z različnim naslovom. Tistega, ki bo najbolj uspešen, pa pošljete na največjo skupino prejemnikov. Tako se bo zvišala stopnja odpiranja sporočila kot tudi število klikov v samem sporočilu. Posledično bo, samo zaradi tega enostavnega testa, na spletno stran prišlo več kupcev. Pri večjem seznamu e-mail naslovov, se bo to zagotovo poznalo!

Imate vprašanja?

Če želite tudi vi testirati vaše naslove e-mial sporočil, ki jih masovno pošiljate vašim prejemnikom, vam to omogoča tudi napredno Newsletter.si orodje za pošiljanje profesionalnih e-mail kampanj. Lahko si odprete svoj brezplačni Newsletter.si račun, ali pa nas vprašate za več informacij preko kontaktnega obrazca ali telefona 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Uroš Bogdanović

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.