Zakaj fitnes center potrebuje kakovosten e-mail marketing?

Avg 8, 2015
Avg 8, 2015

Poletje je že v svojem vrhuncu in še je čas, da obiščemo fitnes, poskrbimo za zdravje in za svojo postavo. Vendar,  kateri fitnes obiskati in koliko časa hoditi? Je res vedno samo cena kriterij za obisk fitnesa? Odgovor je seveda “ne”. Ljudje imamo vedno radi občutek, da lahko pri nekem podjetju, četudi fitnes, dobimo kar pričakujemo.

Če imate vi dobro ponudbo, če obvladate svoj posel, če veste kaj je ključ do dobre postave in zdravega načina življenja, potem nam to sporočite. Kako? Preko e-novic.

Kako pošiljati e-novice?

Predstavljamo vam spletno orodje Newsletter, s katero lahko na enkrat, na vse e-naslove v svoji bazi pošljete e-novico. Enostavno si oblikujete sporočilo s slikami in besedilom, ter ljudem poveste, da lahko pri vas dobijo ravno to kar si želijo – kvaliteten fitnes center, s katerim pridejo do odlične postave.
Upam si trditi, da je danes že vsak prebral vsaj eden članek o tem, kako priti do sanjske postave, kakšna je formula do zdravega načina življenja, kako spremeniti navade prehranjevanja, … Kaj lahko torej stori vaš fitnes center? Ljudem pošljite to, kar jih zanima ter na ta način povejte, da vam lahko zaupajo in z vami dosežejo svoj cilj.
e-mail marketing, e-mail marketing za fitnes

Kakšen mail torej poslati?

Vedno oblikujte grafično dodelano e-novico, v kateri naj bodo nasveti za hujšanje, prehrano, predlogi za vadbe, torej vse, kar je povezano s fitnesom in zdravim načinom življenja. Pri tem pa ne pozabite na naslednje točke:

  • e-mail naj ne bo naravnan strogo prodajno – izpostavite nasvete
  • v dnu e-novice izpostavite vaše podatke, kontakt, nekaj o fitnessu
  • vsebina naj linka na vašo spletno stran
  • e-novice pošiljajte konsistentno
  • ne pozabite na udaren naslov (npr.: “4 vaje za raven trebuh” ali “zadeni brezplačen vstop v fitnes”)

Zakaj morate ravno VI pošiljati e-novice?

Ker si vaše potencialne ali obstoječe stranke tega želijo. Na ta način, boste ljudem pomagali in jim vlili zaupanje v vas, dali jim boste občutek, da niste le prostor s 15 fitnes napravami, vendar  veliko več. V koliko boste prirejali akcije ali nagradno igro, boste pridobili kontakte potencialnih strank, začeli s pošiljanjem e-novic in si tako povečali prodajo.

Kaj naj bo torej naslednji korak?

Odprite si brezplačen Newsletter račun in začnite s pošiljanjem e-novic že danes. Zagotavljam vam, da je to popolnoma enostaven način, ki vam lahko prinese odlične rezultate, sploh če bo vaša kampanja kvalitetno zastavljena. Pri tem vam lahko pomaga naša Spletnik ekipa. Newsletter vam bomo bolj podrobno predstavili, svetovali kako začeti in kaj pošiljati.
Za vec vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas poklicite na 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Matjaž Sedlar

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.