Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

 

tesarstvo kregar prikazna slika

TESARSTVO KREGAR

Naročnik:

MARTIN KREGAR S.P.Tesarstvo Kregar

Za projekt smo naredili:

Predstavitev podjetja

Tesarstvo Kregar je družinsko podjetje s tradicijo, ustanovljeno leta 1914, ki je z aktivnimi delom začelo leta 1919, ko se je iz 1. svetovne vojne vrnil ustanovitelj Josip Kregar, ki je bil po poklicu tesar.
Leta 2009 so posodobili proizvodnjo z novo računalniško linijo, ki je v polnem zagonu še danes.
Glavna dejavnost podjetja so vsa zahtevnejša tesarska dela na stanovanjskih, industrijskih in inženirskih objektih. Poleg tesarskih del izdelujejo tudi stopnice, vrtne ute, pergole in druge lesene konstrukcije po naročilu.

Predstavitev spletne strani

Predstavitev projekta

Vse skupaj se je začelo z izdelavo spletne strani, ki se je zgodila leta 2011, ko se je internet šele dobro začel razvijati. Kaj hitro smo ugotoivli, da enako razmišlja tudi njihova konkurenca, zato smo že v naslednjem letu začeli z zakupom ključnih besed iskalniku Google, kjer so prisotni še danes.
Ker se je trend v letu 2016 obrnil v smer odzivnosti, smo stran prenovili v odzivni dizajn, kar se je hitro izkazalo za pametno odločitev, saj se je število obiskovalcev iz drugih (mobilnih) naprav iz meseca v mesec povečevalo.
Ker smo opazili velik, neizkoriščen potencial med naravini rezultati na prvi strani Google isklanika, smo v letu 2017 začli tudi z optimizacijo spletne strani, kar je število povpraševanj obrnilo na glavo!

Vstopna stran

Vstopna stran na prenovljeni spletni strani je zasnovana tako, da so obikovalcu vidne čisto vse informacije, ki jih obiskovalec spletne strani potrebuje da:

  • pregleda ponudbo podjetja
  • stopi v kontakt s podjetjem
  • si pogleda pretekle projekte (reference)
  • pošlje povpraševanje

Velik izziv je bila izbira naslovne slike, tako, da smo se na koncu odloči za kolaž in zgodil se je "wow efekt".

tesarstvokregar domaca stran

 

Storitve

Ker se podjetje največ časa posveča trem sorodnimi dejavnostim, smo le ta izostavili na prvi strani, ter na ta način obiskovalcu omogočili, da hitro pride do vseh informacij, ki jih ta išče.
Na podstraneh smo na kratko opisali storitve in dodali fotografije, ki te prikažejo na najlepši način.

tesarstvo kregar storitvene strani2

 

Kontaktna stran

Ker za podjetje že od leta 2012 vodimo oglasne kampanje, vemo, da se največ povpraševanj odda preko obrazca za povpraševanje, zato smo tega izdelali in oblikovali na način, da obiskovalec v kratkem času s podjetjem vzpostavi stik, ob enem pa smo na podstrani izpostavili tudi lokacijo podjetja in delavnice.

 

tesarstvo kregar kontaktna Stran

Optimizacija spletne strani                         

Z optimizacijo strani smo začeli s 1.1.2017. Na sliki so podatki iz dveh obdobij in sicer primerjali smo obdobje od 1.10 do 31.12.2016 in obdobje od 1.1.2017 do 29.3.2017.

V času optimizacije je število novih uporabnikov na spletni strani zraslo za skoraj 11%, obiskovalci so si pogledali za skoraj 5% več podstrani, kar pa je najbolj pomembno in tudi vznemerljivo, pa je število povpraševanj. To je naraslo za 125%!
Rezultat, ki smo ga dosegli v tem času, na področju števila povpraševanj je tisti, zaradi katerega je smiselno vlagati v optimizacijo strani. Dejstvo je namreč, da se približno 70% vseh povpraševanj zgodi ravno zaradi naravnih rezultatov. In za podjetje Tesarstvo Kregar smo s pomočjo optimizacije v prvih treh mesecih iz dveh povpraševanj spravili na 45! V povprečju tako na mesec dobijo 15 povpraševanj. A to so le izmerjena povpraševanja, ki so se zgodila skozi kontaktni obrazec na spletni strani. Tukaj nismo upoštevali klicev in e-mailov.

 

tesarstvo kregar analitika

Google oglaševanje                         

Z Google oglasi smo podjetje spravili na prvo stran na iskalniku Google, ker pa nam to ne predstavlja uspeha, (samo po sebi) in ker se zavedamo, da je cilj oglaševanja, da potencialni kupec v najkrajšem možnem času s podjetjem vzpostavi stik. Bodisi preko kontaktnega obrazca, bodisi preko klica ali SMS sporočila, zato smo oglase zasnovali tako, da potencialni kupec z mobilne naprave z enim klikom s podjetjem vzpostavi stik.

 

google oglasevanje kregar

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt