Politika piškotkov

To spletno mesto za potrebe zagotavljanja funkcionalnosti košarice in zaključka nakupa uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.
Kliknite za več informacij o piškotkih.

Kako Deluje Paypal?

PayPal lahko uporabljate za prodajo in nakup produktov ali storitev preko interneta. Sistem vam omogoča, da pošiljate denar ali pa ga prejemate od vsakogar, ki ima e-mail naslov. Ko si enkrat odprete PayPal račun lahko opravite nakup ali prodajo s komerkoli, ki ima PayPal račun.

Najbolje bi sistem kreditiranja svojega računa opisali kot deluje pri predplačniških mobilnih telefonih. Najprej na račun naložiš denar nato pa ga lahko uporabljaš kjekoli na internetu. Ni pa seveda nujno, da denar nalagate na svoj račun sami, lahko ga tudi zaslužite z prodajo svojih produktov in storitev. Denar se vam na računu kopiči tako kot na navadnem bančnem računu in kadarkoli si ga lahko nakažete na svoj pravi bančni račun.

Za nakupe uporabite denar, ki je predhodno naložen na vašem računu ali pa uporabite kakšno od opcij plačevanja, kot so kreditne kartice ali pa kar vaš bančni račun. Prejemnik nato dobi obvestilo po e-mailu o prejetem plačilu in pri tem se mu ne posredujejo finančni podatki, kot so številke kreditnih kartic itd.

Kako opravim nakup

Logirajte se v vaš račun in kliknite na opcijo “Send Money” (Pošlji denar). Tu lahko denar pošljete direktno prejemniku in mu tako plačate za storitev ali produkt.

Kako prejmem denar

Ko vam nekdo nakaže denar, dobte e-mail z obvestilom, ki vas obvesti, da se vam je povišala bilanca na vašem računu.
Denar vam lahko nek uporabnik nakaže direktno preko PayPal-a ali pa preko vmesnika oziroma gumba, ki ga namestite na strani, kjer prodajate neko storitev ali produkt. Pri PayPal-u je tudi to, da lahko prejemate denarne donacije.
PayPal omogoča vsem prodajalcem, da hitro in enostvno postavijo tudi speltno trgovino z PayPal, kot plačilnim sredstvom.

Kako dvignem denar iz PayPal računa

Denar lahko iz svojega PayPal računa dvignete s klikom na povezavo “Withdraw” (Dvig). Možnosti kam in kako vam nakažejo denar imate več.


Kje izvem več o PayPal sistemu

Več o sistemu PayPal si lahko preberete na mednarodni strani. Kliknite tu!

Če imate glede tega dodatna vprašanja in/ali vas mogoče zanima, kako bi sistem plačevanja preko Paypala uporabili na vaši spletni strani ali spletni trgovini, nam pišite na info@spletnik.si ali nas pokličite preko brezplačne številke 080 33 39.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

2 comments

  1. Vse super kar se tiče plačevanja, vendar pa je večji problem dvig denarja. Žal zadeva ni tako preprosta, kot ste vi omenili v svojem članku. Kako lahko prejmemo denar v Sloveniji? Edino z nakazilom na Visa kartico. Kaj pa če si pri banki, ki Visa kartice nima? Od tukaj dalje pa boste hitro ugotovili, da je to problem. Če se ne prestaviš na drugo banko, jo namreč ne moreš dobiti. Če želiš imeti poslovno kartico moraš v večini primerov biti pri njih vsaj dve leti in kaj hitro ugotoviš, da ti denar za daljše obdobje obstane na računu. Sicer se ga da preko različnih kanalov spraviti v sistem iz kjer se ga da dobiti nazaj na svoj račun, vendar pa žal pri tem izgubiš toliko provizij da se zadeva ne izplača več.
    Glede na moje izkušnje je moneybookers bistveno boljša zadeva. V Sloveniji omogoča tako vplačila kot tudi izplačila v praktično vseh bankah.

  2. Ja, Slovenija je majhna država in vedno smo nekoliko zadaj – pač nismo preveč zanimivi za velika podjetja.

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017
-->