SEO OPTIMIZACIJA
SPLETNIH STRANI


Z optimizacijo strani vas uvrstimo na top prva mesta Googla, kjer vas iščejo vaše potencialne stranke.

Strokovnjak za optimizacijo

ZAKAJ SPLETNIK?

7 razlogov, zakaj podjetja optimizacijo svoje spletne strani zaupajo podjetju Spletnik

VRHUNSKI SEO REZULTATI

NAROČNIKOM PRINAŠAMO ODLIČNE SEO REZULTATE

 

V Spletniku na prvo mesto postavljamo rezultate naših strank in ponosni smo na njih! V povprečju smo vsakemu naročniku mesta na Googlu izboljšali za 60 pozicij, kar jim je obisk lahko povečalo za 300%.

Kar 85% naših naročnikov je trenutno na prvih mestih iskalnika Google, kar je razlog, da z nami sodelujejo dolgoročno in aktivno.

Google optimizacija spletnih strani in SEO analiza

PREGLEDNA MESEČNA POROČILA NAPREDKA

MESEČNI PREGLED VAŠIH
UVRSTITEV IN PRIPOROČILA

Pomembno je, da ste s potekom optimizacije spletnih strani in napredka mest spletnih strani na iskalnikih sezanjeni tudi vi. Iz tega razloga mesečno prejmete podrobno poročilo o spremembah in predvsem predlogih, za še večje izboljšave pa govorite tudi z dodeljenim skrbnikom za optimizacijo vaše spletne strani.

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI NI NUJNO DRAGA

VRHUNSKO RAZMERJE MED
CENO IN IZPLENOM

Vložek v SEO optimizacijo je razdeljen na dva dela: vložek v t.i. on-site in off-site optimizacijo. Višino vložka določa količina potrebnega dela, ki je pogojena predvsem s številom izbranih ključnih besed. Naši izpiljeni procesi poskrbijo, da je optimizacija spletnih strani opravljena kakovostno, saj samo tako dosežemo vaše poslovne cilje.

V kolikor ste v nekonkurenčni branži, bo optimizacija spletnih straniza vas manjša investicija. V nasprotnem primeru pa bo investicija morala biti višja, saj bo potrebno bistveno več časa in dela, da konkurenco, ki morda optimizacijo svoje spletne strani izvaja že vrsto let, prehitimo.

SEO OPTIMIZACIJA STRANI

ŽE OD 200 € + DDV

Ugodno Facebook oglaševanje
Whitehat SEO optimizacija spletne strani

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI JE ZAHTEVEN PROCES

SEO PROCES, KI SMO GA
IZPOPOLNJEVALI LETA

Proces optimizacije spletnih strani je ena izmed najbolj živih stvari v spektru digitalnega marketinga.

Algoritmi spletnih iskalnikov se konstantno spreminjajo in čeprav nihče ne mora predviditi prihodnosti, je naš proces vseeno nastavljen tako, da omogoča nenadne spremembe in zato vedno zasleduje najnovejše trende in dobre prakse optimizacije spletne strani.

Nekatere naše stranke smo z optimizacijo spletne strani na prva mesta postavili že v nekaj mesecih, pri nekaterih pa je uvrstitev spletnih strani na prva mesta dolgotrajnejši proces. Dejstvo je, da pri vseh naših naročnikih beležimo več sto procentno rast pozicij.

STROKOVNA SEO EKIPA

ZA VAŠ PROJEKT SKRBIJO SEO STROKOVNJAKI

Optimizacija spletnih strani ali SEO optimizacija je proces uvrščanja spletnih ali trgovin na visoke organske pozicije na Googlu, kjer išče večina ljudi. To je proces v sklopu digitlnega marketinga, ki traja dlje časa in vodi do visokih in trajnih organskih pozicij, zato je izjemega pomena, da ta projekt zaupate strokovnjakom.

V podjetju Spletnik optimizacijo spletnih strani (SEO, ang. “search engine optimization”) za vas izvaja ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki so na svojem področju vodilni v Sloveniji. Njihovo znanje redno nadgrajujemo z izobraževanji, konferencami in tečaji.

optimizacija spletnih strani in SEO strokovnjaki
SEO orodja Spletnik

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZAHTEVA DOBRA ORODJA

PRI DELU UPORABLJAMO
NAJBOLJŠA SEO ORODJA

SEO optimizacija spletnih strani in vsi njeni procesi niso prepuščeni naključju. Uporabljamo zgolj najboljša orodja za analizo in nadzor kakovosti našega dela in s tem omogočamo pravilno in transparento izvajanje ter poročanje.

Orodja nam med drugim omogočajo, da je izbira ključnih besed za SEO optimizacijo pravilna in smiselna, da natančno spremljamo rast vaših pozicij na Googlu, da redno in pravilno poročamo o napredku našega dela, da skrbimo za optimalno delovanje vaše spletne strani ter, da za vas pripravljamo smiselne predloge za še uspešnejšo optimizacijo vašega spletnega mesta. 

OPTIMIZACIJO SPLETNIH STRANI ŠE NADGRADIMO

PRIPOROČILA ZA MEDIJSKO
IZPOSTAVLJENOST

Pridobivanje povratnih povezav iz močnih, avtoritativnih in relevantnih spletnih mest sicer res zahteva dodaten vložek, a navadno prinese ogromen izplen. Takšne priložnosti za vas najdemo, vam jih predstavimo in na koncu tudi izvedemo celoten proces objave, saj gredo PR članki in SEO optimizacija spletnih strani z roko v roki.

Pri optimizaciji spletne strani so PR članki zelo priporočljivi, včasih pa tudi že nujen element, tako kot zunanje povezave (off-site optimizacija spletnih strani) in skrb za tehnično optimizacijo (ki vključuje tudi uporabniško izkušnjo).

PR članki in SEO optimizacija

PREDNOSTI OPTIMIZACIJE SPLETNIH STRANI

Facebook oglaševanje - trajen učinek

Trajen učinek

Facebook oglaševanje - povečanje obiska

Povečanje obiska

Facebook oglaševanje - brezplačen obisk

Brezplačen obisk

Facebook oglaševanje - zaupanje kupcev

Zaupanje kupcev

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA

TRAJNE UVRSTITVE

Če se optimizacije spletnih strani lotevate pravilno, je to dolgotrajen proces, posledično pa rezultati SEO optimizacije, torej uvrstitve na Googlu, ne morejo zlepa biti izničene. Vaše pozicije so trajne, a vseeno ne večne. Če z optimizacijo spletne strani prenehate, bo sčasoma konkurenca nadoknadila vaše SEO aktivnosti in prevzela vaše uvrstitve.

Zato ste najbrž že večkrat slišali, da je optimizacija spletnih strani tek na dolge proge in nikoli končan proces.

Whitehat SEO optimizacija spletne strani
Facebook oglaševanje - redno prilagajanje kampanje

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA

POVEČANJE OBISKA

Optimizacija spletnih strani (SEO optimizacija) ima en cilj: uvrstitev spletne strani na prva mesta na iskalniku Google, posledica tega pa je povečanje obiska na vašo spletno stran ali trgovino.

Da pa bo ta obisk zares povečan in relevanten, je ključna skrbna izbira ključnih besed, za katere vašo spletno stran optimiziramo. Ključne besede morajo za vašo ponudbo biti neizpodbidno relevantne ter po drugi strani imeti dovolj veliko število mesečnih iskanj na Googlu. Tako on-site kot tudi off-site optimizacija zahtevata, da je vsaka ključna beseda izbrana premišljeno.

Ko izbiramo ključne besede, združimo vaše poznavanje svoje industrije z našim poznavanjem obnašanja spletnih uporabnikov. Uporabimo seveda tudi orodja, kot so KWFinder, da preverimo volumen iskanj za posamezno ključno besedo. Nepravilna ali neoptimalna izbira ključnih besed lahko pomeni, da vaš trud ne bo rezultiral v povečanju obiska, ali pa ta ne bo relevanten za vaše podjetje.

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA

BREZPLAČEN OBISK

V kolikor je optimizacija spletnih strani izvajana pravilno, obisk spletne strani ni samo povečan, temveč v primerjavi z Google oglaševanjem (plačani zadetki na Googlu) tudi brezplačen – ne glede na to, koliko uporabnikov na vaš organski zadetek klikne in za katere ključne besede vas najde.

Čeprav je klik na vaš organski zadetek na Googlu brezplačen, pa je vseeno pomembno, za katero ključno besedo vas je uporabnik našel in kako vaš organski zadetek izstopa v naboru vaših konkurentov, ki prav tako izvajajo SEO spletnih strani. Optimizacija poskrbi tudi za t.i. meta opise, s katerimi dosežemo, da bo vaš rezultat na prvi strani Googla izstopal in privlačil prave uporabnike. 

 

Whitehat SEO optimizacija spletne strani
Facebook oglaševanje - redno prilagajanje kampanje

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA

ZAUPANJE KUPCEV

Organsko uvrščanje spletnih strani v kupcih vzbuja zaupanje, saj Googlov algoritem deluje tako, da prikazuje zgolj relevantne zadetke, s katerimi so dosedanji obiskovalci imeli dobre izkušnje. Če ste v “offline” svetu znani kot kvalitetno podjetje z dolgoletno tradicijo in vas priporočajo mnogi, je visoka uvrstitev na iskalniku Google “online” ekvivalent tega.

Tako, kot vas v resničnem svetu zadovoljni uporabniki priporočijo svojim prijateljem, tako tudi v sklopu optimizacije spletnih strani pridobivate priporočila iz drugih spletnih strani – v obliki povratnih povezav. Ni najpomemnejše, da je le-teh veliko, pomembnejša je njihova kvaliteta in konsistenca ustvarjanja novih povratnih povezav.

Preverite na katerem mestu Googla se nahaja vaša spletna stran


Vpišite domeno svoje spletne strani in vsak teden boste na e-mail prejeli poročilo o vaših uvrstitvah na Googlu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

OCENE NAŠIH NAROČNIKOV

facebook
4,9 facebook ocena
google
4,8 google ocena

“Po pravici povedano, smo delali že s 4 agencijami in mogoče, razen ene izmed njih, ki je se je nekaj trudila, nismo imeli uspeha in smo ostajali neopaženi. Pri Spletniku so se lotili drugače, stopili so sami tudi v stik z razvijalcem spletne strani, kar se mi zdi najpomembneje ter pričeli s SEO optimizacijo. Že po 2-3 mesecih se je poznal rezultat in naša stran je bila tudi vidna preko organskega iskanja na Googlu. Še eno dejstvo je zame zelo pomembno – komunikacija z naročnikom, ažurnost in mesečna poročila, za katera ni potrebno posebej prositi, ampak so stvar začetnega dogovora in držanja dogovorjenih pravil.”

Samo Brbre

VEMSA d.o.o.

ŠTUDIJA PRIMERA SEO OPTIMIZACIJE

ZMAGOVALNO
ZOBOZDRAVSTVO DIAMANT

Po samo devetih mesecih sodelovanja smo spletno stran Zobozdravstva Diamant za vseh 28 ključnih besed spravili na prvo ali drugo mesto na iskalniku Google.

90%večji organski obisk

110%več povpraševanj

Vašo spletno stran optimiziramo

v štirih preprostih korakih

kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Stopite v stik z nami preko telefona, emaila ali naše spletne strani, da se pogovorimo o vaših potrebah.

 

Pripravili vam bomo ponudbo

PRIPRAVIMO PONUDBO

Na podlagi analize trga in vaše spletne strani določimo ključne besede, pripravimo ponudbo in podpišemo pogodbo .

tehnična seo optimizacija spletnih strani

TEHNIČNA SEO OPTIMIZACIJA

T.i. on-site optimizacija spletnih strani je izvedena v prvem mesecu sodelovanja.

povratne povezave

POVRATNE POVEZAVE

T.i. off-site optimizacija pomeni, da vsak mesec za vas pridobivamo kvalitetne povratvne povezave, ki gradijo avtoriteto vaše spletne strani.

Pripravljeni, da vam pomagamo?

Pošljite povpraševanje in eden izmed naših strokovnjakov vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je SEO optimizacija spletnih strani?

SEO je okrajšava za “search engine optimization”, oz. po slovensko optimizacija (spletnih strani) za iskalnike. S procesom optimizacije poskrbimo, da iskalniki (Google) vašo spletno stran preberejo lažje, hitreje, predvsem pa, da na njej najdejo informacije, ki jih za določen iskalni termin želijo najti. Prav tako poskrbimo, da je vaša spletna stran podprta oz. priporočena tudi s strani drugih spletnih strani. Kombinacija pravilnih aktivnosti rezultira v višji uvrščenosti vaše spletne strani na iskalnikih. SEO ni hitra rešitev, niti ni projekt, ki ga obkljukate. Je nikoli končan proces ustvarjanja in prilagajanja vsebin ter pridobivanja povratnih povezav, s katerim postopoma gradite svojo spletno avtoriteto (in se med iskalnimi rezultati uvrščate čedalje višje).

Zakaj se SEO optimizacija spletne strani izplača?

SEO optimizacija poskrbi za povečanje organskega obiska, ki je eden izmed najstabilnejših in najkvalitetnejših virov obiska vaše spletne strani. Če je optimizacija izvajana na pravilen (t.i. white-hat) način, brez poskusov hitrih taktik, bodo vaše pozicije na iskalnikih stabilne, vaša konkurenca pa bo zelo težko prehitela, saj bo čedalje težje nadoknadila delo, ki ste ga vi v postopku optimizacije vaše strani že opravili.

Kako se izvaja optimizacija spletne strani?

Optimizacija se izvaja v dveh korakih. Prvi korak se imenuje on-page optimizacija in zajema popravke direktno na spletni strani. Drugi del optimizacije pa je off-page optimizacija v sklopu katere gradimo mrežo povezav, ki vodijo do vaše spletne strani.

Kaj je on-site ali on-page SEO optimizacija?

On-site optimizacija se dotika vseh aktivnosti, ki zadevajo neposredno delo na vaši spletni strani – to zajema predvsem prilagoditve naslovov, vsebine, meta podatkov, preusmeritve… vse z namenom doseganja višjih pozicij na iskalniku Google ter izboljšanja uporabniške izkušnje.

Kaj je off-site ali off-page SEO optimizacija?

Off-site optimizacija zajema dela izven same spletne strani. Gre za proces grajenja mreže povratnih povezav, ki vodijo na vašo spletno stran. Več, kot bo relevantnih povezav, višje boste uvrščeni na iskalniku Google.

Lahko samostojno optimiziramo našo spletno stran ali trgovino?

Spletno mesto lahko optimizirate samostojno, predvsem kar se tiče on-site optimizacije. Pri iskanju spletnih mest, kjer bi lahko objavili članke in ustvarjali povratne povezave, pa boste porabili veliko časa, da sploh najdete takšne strani ter, da na mesečni ravni napišete dovolj člankov. Zato je veliko bolje optimizacijo prepustiti strokovnjakom, ki imajo znanje, orodja in izkušnje. Pri off-site optimizaciji je namreč pomembnih več dejavnikov – časovno zaporedje uvstvarjanja povratnih povezav, moč domene, kamor objavimo članke s povratnimi povezavami, kvaliteta, dolžina ter vsebinska ustreznost objavljenih člankov itd. 

Potrebujemo SEO optimizacijo ali Google Ads oglaševanje?

SEO optimizacija je dolgotrajnejši proces uvrstitve med neplačane rezultate v iskalnikih. Da dosežete prve pozicije traja dlje časa, vendar so te pozicije trajnejše. Za optimizacijo se odločite, ko gledate na dolgi rok in ne potrebujete prve pozicije v trenutku. Prednost Google Ads oglaševanje pa je v tem, da rezultate vidite takoj. Gre za oglaševalski model, pri katerem plačujete za klike na povezavo do vašega spletnega mesta. Za Google Ads oglaševanje se odločite, kadar želite biti med prvimi rezultati že takoj.

Želite vašo spletno stran optimizirati sami?

Pripravili smo vam podroben, brezplačen e-priročnik, s pomočjo katerega lahko višja mesta iskalnika Google dosežete tudi sami!

E-priročnik: KAKO Z OPTIMIZACIJO NA VRH ISKALNIKOV

Zastavite učinkovito SEO strategijo in na vaša spletna stran postane vodilna na spletu za vašo dejavnost! Priročnik je za vas primeren, če:

 Niste zadovoljni s trenutnimi pozicijami vaše spletne strani?
 Želite povečati število povpraševanj iz spletne strani?
 Želite na svojo spletno stran pridobivati več obiskovalcev?
 Želite na vaši spletni strani ustvarjati vsebino, ki bo všeč tako uporabnikom kot tudi iskalnikom?

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.