Izdelava spletne strani na kvaliteten in profesionalen način

Sep 17, 2013
Sep 17, 2013

Saj veste, kako danes pravijo: ‘Če te ni na spletu, najverjetneje sploh ne obstajaš’. Se strinjate s tem stavkom? Seveda! Številne raziskave po vsem svetu potrjujejo to dejstvo, saj kar 80 odstotkov ljudi išče informacije preko spletnih iskalnikov. V primeru, da nimate lastne spletne strani, je velika verjetnost, da ste korak za konkurenco. Spletna stran je danes ena izmed najpomembnejših marketinških orodij na svetu. Ravno zaradi tega je izdelava spletne strani postala ena izmed najbolj pomembnih dejavnosti. Izdelava spletnih strani tako za podjetja kot tudi posameznike mora biti narejena na profesionalen in predvsem kvaliteten način.
Izdelava spletne strani za uspešen nastop na svetovnemu spletu
izdelava spletne strani na kvaliteten in profesionalen načinTakrat, ko se podjetje odloči, da bo naročilo izdelavo spletne strani, se sooči s težavo – katerega ponudnika izbrati? Dandanes je na trgu mnogo izdelovalcev spletnih strani, vendar pa niso vsi kvalitetni. Ključnega pomena za dober nastop na spletu je, da izberete kvalitetnega ponudnika, ki bo nudil profesionalno izdelavo spletne strani. Zakaj? Spletna stran mora biti uporabna ter privlačna že na prvi pogled. Strokovnjaki so povedali, da se je potrebno držati pravila treh sekund. Kaj to pomeni?
Pravilo treh sekund na spletni strani pomeni, da obiskovalec spletne strani v treh sekundah preceni, ali bo ostal oziroma bo zapustil spletno stran. Izdelava spletne strani torej mora biti izjemno kvalitetna in privlačna že na prvi pogled v zameno za to, da obdržimo zanimanje obiskovalca. Poleg privlačnosti pa je pomembna uporabniška izkušnja ter izpostavitev pomembnih informacij. Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z izdelavo spletni strani vedo, da je potrebno izdelati takšno spletno stran, ki bo zanimiva in lahka za uporabo. Gotovo ste že večkrat prišli na spletno stran, kjer se niste znašli. Pomembno je, da je izdelava spletne strani narejena na logičen način, ki ga lahko razumemo prav vsi. Zapletene spletne strani uporabnika le odvrnejo od brskanja.
Izdelava spletnih strani – kaj mora vsebovati?
Že samo osnovna spletna stran mora biti izdelana tako, da bo kar se da privlačna. Izdelava spletnih strani mora biti ustvarjena po željah naročnika ter izkušnjah in znanju izvajalca. Kakšne lastnosti mora vsebovati kvalitetno izdelana spletna stran?

  • kvalitetno grafično oblikovanje
  • pravilna zasnova z navigacijo
  • skrbno načrtovana vsebina in postavitev
  • delovanje vseh povezav na strani
  • jasna struktura spletne strani
  • prilagojena vsebina
  • kvalitetne fotografije
  • hitro nalaganje spletne strani

Gotovo pa so to lastnosti, ki jih morate zahtevati od izvajalca, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani. Nikakor ne sme biti ovira cena, saj je ta relativna glede na kvalitetno in strokovnost. Potrebno je vedeti, da bodo kvalitetne in dobro pripravljene spletne strani vedno dražje od spletnih strani, kjer kvaliteta ni v ospredju.
Izdelava spletne strani na strateški način
Poplava spletnih strani nas je pripeljala do tega, da moramo vsakič bolj razmišljati o tem, kako bomo izstopili iz povprečja. To pomeni tudi pri storitvi, kot je izdelava spletnih strani. Pomembno je, da je storitev opravljena na strateški način ter na podlagi analize konkurence. Še bolj pomembno pa je to, da smo kar se da unikatni. Pri vsem tem je pomembna kvalitetna spletna stran, ki nas ponese iz objema konkurence.
Izberite preudarno: Naj bo izdelava spletne strani profesionalna in kvalitetna!
Pri podjetju Spletnik smo postavil že več kot 1000 kvalitetnih in prodajno naravnanih spletni strani. Naša izkušena ekipa temeljito pozna vse novosti in koristi, ki jih kvalitetna spletna stran ponuja. Naročite vašo spletno stran pri nas in izstopite iz množice!
 

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.