To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

PayPal gumb na vaši spletni strani

PayPal plačevanje je postalo daleč najbolj priljubljen spletni način plačevanja, tako po svetu kot tudi v Sloveniji. Sedaj lahko PayPal gumb dodate tudi na vašo spletno stran in za to ne potrebujete spletne trgovine.

PaypalZ  veseljem sporočamo, da ga lahko vstavite tudi na vašo spletno stran, v kolikor uporabljate Spletnik orodje za urejanje spletne strani.

Kako to naredite?

1. Odprite svoj PayPal račun

To naredite v nekaj preprostih in kratkih korakih, tako, da vam ne bo vzelo več kot 10 minut časa. Vnesite svoje osebne podatke, podatke o kreditnih karticah in ustvarite račun.

2. Dodajte aplikacijo na vašo spletno stran

Aplikacijo dodate tako, da v meniju kliknete na postavko “dodatki” iz seznama izberete PayPal in kliknete install.

Ko boste to storili, se bo bo vaša nova aplikacija pojavila v meniju za dodajanje vsebin. Gumb boste na spletno stran lahko dodali enako enostavno kot ostale elemente in aplikacije. Kliknite na gumb “dodaj vsebino”, izberite gumb PayPal in ga postavite tja, kjer si ga želite.

A pozor, gumba ni mogoče dodati znotraj besedila ali slik, dodati ga je potrebno posamezno. Pa nič zato, dodajanje je še vedno preprosto.

3. Nastavitve PayPal gumba

Znotraj PayPal gumba imate možnost nastavitev, s katerimi lahko popolnoma prilagodite uporabo te aplikacije na vaši spletni strani.

Kako lahko kupec pride do izdelka?

“Kupi” gumb (buy now button)

Ko kupec klikne na gumb za izvedbo plačila, kupca preusmeri na varno plačilno stran, kjer vnese svoje osebne podatke. V naslednjem koraku bo kupec določil podatke za dostavo in potrdil plačilo. Nato se bo kupcu prikazala stran o uspešni transakciji in možnost, da se vrne na vašo spletno stran.

Plačilo bo tako v istem trenutku nakazano na vaš račun in vidno na vašem računu. Oba, tako kupec kot vi, pa boste dobili sporočilo o podrobnostih transakcije.

Dodaj v košarico (Add to cart)

Ta gumb je namenjen predvsem tistim, ki bi radi kupili več izdelkov na vaši spletni strani. Tako lahko kupec več izdelkov vrže v košarico, kjer se mu nakup sešteje in na koncu plača celoten znesek za vse izdelke, ki jih je dal v košarico.

V kolikor bi radi dodali PayPal gumb na vašo stran, pa vam ne gre, nas kontaktirajte!

Andreja Ogrinc

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017