Avdio na vaši spletni strani – Naj vas slišijo vsepovsod!

Apr 7, 2008

V preteklih letih je bilo postavljanje avdio/video posnetkov na spletno stran, več ali manj domena “tehno-stručkotov” in predvsem je močno upočasnilo prenos spletne strani na vaš zaslon. Zahvaljujoč hitro napredujočemu razvoju, jih danes lahko na spletno stran ali spletno trgovino, postavi vsakdo. Avdio posnetek na vaši spletni strani je lahko dobro marketinško orodje! Glasovni posnetek na vaši spletni strani povezuje tako potencialne kupce z produkti, kot tudi ostale obiskovalce spletne strani z informacijami, ki jih iščejo. Na način, ki je povsem nov!

Kot sem že dostikrat v člankih omenjal, je pomembnost izjav vaših zadovoljnih kupcev, ki jih postavite na spletno stran, zelo velika. Si lahko zamislite kaj je še bolj učinkovitega kot priporočilo nekoga, ki je že imel izkušnjo s storitvijo ali izdelkom. Ko sem zadnjič omenjal kako pomembno je imeti te izjave, je nekdo prišel k meni s še boljšim predlogom. Predlagal je da bi posneli izjavo zadovoljnega kupca kar preko telefona, ki bi jih nato v obliki avdio posnetka lahko objavil na spletni strani podjetja. Zakaj pa ne, sem rekel, saj je to nekaj povsem novega in predvsem učinkovitega. Preizkusite, manj kot to, da bo zelo pozitivno presenetilo obiskovalce vaše spletne strani, niti ni možno. Če želite izvedeti kako vstaviti medijsko vsebino s pomočjo spletnikovega orodja, si to oglejte tukaj.
Kaj pa so sploh najboljši razlogi za dodajanje Avdio posnetka na vašo spletno stran?

1. Kupci si lažje zapomnijo to kar slišijo in ne to kar preberejo.
Ljudje si zapomnijo le 20%  od tega kar preberejo in neverjetnih 70% od tega kar slišijo! Tri in pol krat več! Z glasovnim posnetkom boste v glavah potencialnih strank ostali dlje.
2. Glasovni posnetek pripomore k zaupanju in faktorju kredibilnosti
Z glasom dodate osebnost vaši spletni strani in pomagate kupcem, da se z vami identificirajo. Kupci kupujejo od ljudi, za katere mislijo da jih poznajo in jim zaupajo. Glasovni posnetek pa vam bo pomagal k boljši tovrstni komunikaciji.
3. Glasovni posnetek vas lahko izstreli kilometre pred konkurenco.
Z uspešno uporabo glasovnega posnetka na vaši spletni strani, boste pridobili glavno konkurenčno prednost. Večina podjetij sedaj niti ne razmišlja o čem takem, zakaj vi ne bi bili prvi?
4. Vaša spletna bo izstopala!
Danes ima računalnik že skoraj vsako gospodinjstvo v Sloveniji, da o podjetjih ne govorim. Kvalitetna internetna infrastruktura, ki se razvija zelo hitro, danes prav vsakemu že omogoča prenos avdio/video posnetkov, ki so tako lahko pravo sredstvo za razbitje monotonosti.
5. Avdio je poceni in lahek za uporabo.
Postavitev avdio posnetka ( Wav, Mp3, …) na vašo spletno stran, ni več omejeno na podjetja z gromozanskimi budžeti – vsak ga lahko postavi na svojo spletno stran! Večina orodij s katerimi lahko to storite ne zahteva niti znanja HTML kode in flash-a.
S pomočjo spletnikovega orodja lahko avdio/video posnetke in datoteke postavite kamorkoli na vaši spletni strani. Lahko nas tudi pokličete.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.