Berljiva vsebina na spletni strani

Jun 1, 2012
Jun 1, 2012

Najbrž vsakič poudarim, da je na spletni strani vsebina kralj. Pisanje svežih  vsebin svetujem tudi našim strankam, ki kot glavni razlog, zakaj vsebin ne pišejo, navajajo pomanjkanje idej. Zato vam danes ponujam nekaj iztočnic, ki vam bodo pomagale do novih vsebin, ki bodo iskalnikom prijazne.
Vodilo pri pripravi vsebine: KLJUČNE BESEDE
V vsebino vključite ključne besede za katere želite, da se bo vaša spletna stran pojavila višje med naravnimi rezultati. Bolj ko bo vsebina obogatena s ključnimi besedami, več možnosti za boljše pozicije imate. Pa še konkurenco boste prehiteli!
Prvi namig: KAKO?
Priprava spletnih vsebinVsak teden lahko dodate članek, ki bo odgovor na vprašanje »kako?«. Kako začeti? Kako uporabljati? Kako plačati? Kako kupiti?
Tako boste potencialnim strankam že s samo vsebino na spletni stran odgovorili na določena vprašanja, ki bi jih drugače spraševali po telefonu, emailu ali faxu.
Drugi namig: PONUDITE REŠITEV
Ljudje imamo radi rešitve na dlani. Zato jih ponudite tudi vi vašim potencialnim in bodočim kupcem. Svetujte jim , kako odreagirati v določeni situaciji v kateri se lahko znajdejo. Seveda zraven pripišete tudi vaš telefon ali email, da vas bodo lahko čim hitreje kontaktirali.
Tretji namig: VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Če res ne boste več imeli ideje, kaj od nove vsebine bi še dodali, ustvarite na spletni strani podstran za odgovore in vprašanja. Prepričana sem, da jih lahko v tem trenutku iz rokava stresete vsaj 7. In če vsak teden dodate enega, bo vaša spletna stran bogata in visoko uvrščena.
Nikoli ne pozabite, da vsebine v prvi vrsti pišete za spletne pajke. Zato naj bo vsaka vsebina, ki jo boste dodali na spletno stran, optimizirana. Torej polna ključnih besed, ki imajo težo za vas.
Če pa želite o sami optimizaciji izvedeti več  si prenesite naš brezplačni SEO priročnik v katerem vam izdajamo vse skrivnosti optimizacije vaše spletne strani. In če ga boste prebrali pozorno in upoštevali vse, kar smo za vas napisali, bo vaša spletna stran hitro skočila na prvo stran.
Vedno pa se lahko za nasvet ali uslugo obrnete tudi nas. Zato smo tu.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.