Izdelava spletne strani v letu 2015

Feb 24, 2015
Feb 24, 2015

Vas zanima katere prakse pri izdelavi spletnih strani smo v letu 2015 že dokončno opustili, ker so se izkazale za nedelujoče ali celo škodljive? Vas zanima katere prakse pa so s porastom spletne kulture prišle do večjega pomena? Za vas smo sestavili seznam 15 dobrih in 10 slabih praks izdelave spletne strani v letu 2015.
Priročnik, ki smo ga za vas izdelali, poleg seznama izbranih škodljivih in delujočih praks vsebuje tudi pojasnilo zakaj nekatere prakse delujejo in zakaj druge ne. Poleg tega smo pri vsaki dodali še dodaten nasvet za tiste, ki bi radi posamezno prakso še dodatno izboljšali.
Kaj menite, v katero kategorijo sodi na primer avtomatski pop-up? Ali pa pod stran ‘splošni pogoji poslovanja’? Flash intro? Je ‘stran v izdelavi’ pametna ali slaba ideja? Niso tako enostavna vprašanje, kajne? Seveda je na spletu videti celo barvno lestvico: od najslabših do najboljših praks. Ko se lotite izdelave ali prenove spletne strani je zato še toliko težje ugotoviti kaj izmed videnega širom spleta je sploh kvalitetno in uporabno in kaj ne.
Priročnik ni namenjen temu, da se iz njega naučite vse o izdelavi spletnih strani ali da postanete nov spletni guru. Namenjen je predvsem tistim, ki vam je rok trajanja vaše obstoječe spletne strani že potekel in jo potrebujete posodobiti. Namenjen pa je tudi tistim, čigar spletna stran bo nosila letnico rojstva v letu 2015 in jih zanima čemu se izogniti in kaj deluje. Namenjen je torej temu, da seznam dobrih praks aplicirate in seznam slabih praks dokončno opustite.
Ali vas zanima katerih praks se poslužuje vaša spletna stran? Dobrih ali slabih? Prenesite si priročnik in nam sporočite vaš rezultat!
Veliko poslovnih uspehov vam želimo!
Ekipa Spletnik

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.