To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kvaliteten email marketing je garant za ponovni nakup

email-marketing

Z e-mail marketingom boste zagotovo vzpostavili izjemno dober odnos in stranko spremenili v redno ter zvesto stranko.

Marketing je v današnjih dneh še kako pomemben za podjetja. Brez oglaševanja in vzdrževanja dobrega odnosa z obstoječimi kupci pravzaprav ne bi šlo. Podjetja morajo biti kar se da aktivna na marketinškem področju in zagotavljati kvalitetne storitve oziroma proizvode. Ljudje smo vse bolj izbirčni ravno zaradi velike konkurence na trgu, kar pomeni, da se morajo podjetja še kako potruditi, da izstopijo iz povprečja. Oglaševanje je vsekakor glavna aktivnost za pridobitev kupca. Vendar, kako ga prepričati v ponovni nakup? Seveda to zahteva veliko premišljenih korakov in odgovorno nalogo. E-mail marketing je odličen način in rešitev, kako komunicirati s stranko in jo spremeniti v stalno stranko. Pomembno je, da se bo v prihodnosti odločila za ponovni nakup, s čemer smo dosegli izjemno veliko.

Ponovni nakup zgolj zaradi e-mail marketinga

Stranka, ki je zadovoljna s kupljenim, se bo zagotovo rada vračala k podjetju. Pomembno pa je, da znamo zgraditi primeren odnos s stranko in ji nuditi storitve oziroma produkte, s katerim bo še naprej zadovoljna. Saj veste, kako pravijo – stranka je kralj. Brez nje dejansko ne bi mogli obstajati. Ponovni nakup stranke pomeni, da smo z njo zgradili odnos, ki je vsekakor neprecenljiv za našo konkurenčnost.

Kako e-mail marketing vpliva na ponovni nakup?

E-mail marketing je dandanes vse bolj razširjen in vrhunsko vpliva na odnos s stranko. Ne le, da preko e-mail marketinga skušamo pridobiti nove stranke, marveč vzdržujemo odnos z rednimi strankami. Veliko ljudi se strinja s tem, da so redno obveščeni o aktivnostih, ki jih izbrano podjetje nudi. Vedno znova lahko preko e-mail marketinga naslovnike obveščate o raznih aktivnostih, ki se dogajajo pri vas, akcijah ter seveda raznih novostih in vseh ostalih nasvetih. Z e-mail marketingom boste zagotovo vzpostavili izjemno dober odnos in stranko spremenili v redno ter zvesto stranko.

Ponovni nakup je zlata vreden. Ljudje smo dandanes zelo premišljeni glede tega, kam bomo dejansko vložili svoj denar. To pomeni, da se je potrebno maksimalno potruditi, da stranko pridobimo, kaj šele, da jo obdržimo. S profesionalnim e-mail marketing kampanjam lahko stranko obdržimo na svoji strani. Vemo, da je pošiljanje e-maila izjemno prilagodljivo ter omogoča številne možnosti. To pomeni, da se lahko neprestano prilagajamo tako trgu, kot tudi stranki.

E-mail marketing omogoča graditev odnosa s stranko

Elektronska pošta je osebni podatek, ki ga mora oseba dovoliti za pošiljanje razne pošte. To pomeni, da moramo biti pri zbiranju elektronske pošte še kako previdni, da ne pošljemo nekomu, ki takšnih elektronskih sporočil ni dovolil. Navadno se lahko e-mail naslovi pridobijo z raznimi nagradnimi igrami ali pa se stranko preprosto vpraša za dovoljenje pri pošiljanju e-mail sporočil. Kakorkoli že, v primeru, da stranko prepričamo v nakup, jo bomo s kvalitetno storitvijo oziroma proizvodom lahko prepričali v ponovni nakup. Seveda pa je potrebno stranko redno obveščati o vaših novostih, prednostih in z njo vzpostaviti stik.

Ponovni nakup stranke je vsekakor veliko dosežek. Skupaj z e-mail marketingom lahko naredimo izjemno veliko. Pomembno pa je, da se ga lotimo profesionalno in pri tem nismo vsiljivi.

Želite takoj pričeti graditi odnose s strankami in jih motivirati za ponovni nakup? Odprite si email marketing račun na Newsletter.si brezplačno še danes!

Gremo!

??

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017