To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Nepotrebna vsebina na spletni strani

Veliko smo že izvedeli o primerni vsebino za spletno stran. A še vedno obstaja kar nekaj vsebine, ki ni primerna za spletno stran. Vas zanima kaj imamo v mislih? Berite naprej.

Pop up oglasi

Pop up oglasi so tisti oglasi, ki se prikažejo med ogledom spletne strani. Največkrat so to tisti mali ali veliki kvadratki, ki nam skočijo pred oči, brez da bi si mi to želeli. Gre za še en kanal preko katerega se prikazujejo oglasi. Gre za moteče oglase, ki lahko obiskovalca obremenijo do te mere, da spletno stran zapusti. Če tudi mu je bila vsebina zanimiva.

Slike z vodnim žigom

nepotrebna vsebina na spletni straniČe za spletno stran nimate kvalitetnih slik, je edina možnost, da jih kupite. Nekaj pa je tudi takih, ki si namesto nakupa slik izberejo tudi krajšo in cenejšo poti, ki pa je v tem primeru slaba izbira. Slike, ki imajo čez celo sliko vodni žig vsekakor niso primerne za na spletno stran, saj izpadejo zelo neprofesionalno. Zatorej se raje odločite za nakup. Ali pa si vzemite malo več časa in sami poslikajte material za spletno stran.

Dolg kontaktni obrazec

Sigurno ste se kdaj srečali s kontaktnim obrazcem, ki je zahteval od vas toliko informacij, da ste spletno stran raje zapustili. Tudi sama sem že doživela to, zato vam predlagam, da kontaktni obrazec zmanjšajte na najbolj pomembne informacije. Kot obvezen del dodajte email naslov ali pa telefonsko, da boste za več informacij lahko stopili v stik z obiskovalcem.

Nepregledna vsebina

Poleg tega, da je vsebina lahko ne potrebna, je lahko tudi nepregledna. Poskrbite, da bo vsebina na logičnih mestih, pregledna in pametno razvrščena. Le tako bodo obiskovalci spletne strani lažje našli vsebino, ki jo iščejo in jo tudi lažje prebrali.

Vse na spletni strani mora delovati v prid obiskovalca, saj je on tisti, ki je vaš potencialnih kupec. Zato je prav, da se pred izdelavo spletne strani posvetujete s strokovnjakom. Zato nas lahko kontaktirate takoj!

Andreja Ogrinc

 

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017